Sistem Mesh TP-Link Deco X10 (2-pack) Wi-Fi 6 Dual-Band Gigabit AX1500, cu acoperire completa pentru casa, Seamless Roaming, Self-Healing, Adaptive Path, Antivirus, Control Parental si Control Vocal

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
558,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.48 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

Deco X10(2-pack)

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem Mesh TP-Link Deco X10 (2-pack) Wi-Fi 6 Dual-Band Gigabit AX1500, cu acoperire completa pentru casa, Seamless Roaming, Self-Healing, Adaptive Path, Antivirus, Control Parental si Control Vocal de la TP-LINK

 

Mesh Wi-Fi 6 Dual-Band

Echipat cu tehnologia Wi-Fi 6, Deco Whole Home Mesh Wi-Fi este conceput pentru a oferi o crestere semnificativa in aria de acoperire, viteza si capacitate. Incearca cel mai recent Mesh Wi-Fi pentru a te bucura de reteaua viitorului, cu viteze mai mari si mai multe dispozitive conectate.

   

Mai multa capacitate pentru mai multe dispozitive

Tehnologia bidirectionala MU-MIMO permite mai multor dispozitive sa primeasca simultan date, astfel incat reteaua ta Wi-Fi sa poata gestiona mai multe dispozitive simultan, imbunatatind performanta generala.

   

Latenta redusa

Tehnologia OFDMA permite o utilizare mai eficienta a latimii de banda Wi-Fi, rezultand viteze mai mari, latenta redusa si capacitate imbunatatita a retelei.

   

Conexiuni pentru mai multe dispozitive

Produsele din gama Deco sunt orientate spre imbunatatirea eficientei si a capacitatii de conectare in mediile de retea aglomerate. Chiar daca multiple dispozitive sunt conectate simultan la retea, acestea se vor putea bucura de conexiuni stabile

   

Acoperire in intreaga locuinta

Deco X10 ofera semnale Wi-Fi mai puternice in intreaga locuinta, eliminand zonele cu semnal slab, cu ajutorul tehnologiilor BSS (Base Service Station), Coloring si Beamforming.

Doar adauga o noua unitate Deco pentru a extinde acoperirea.

   

Retea pentru o casa inteligenta

Deco, prin tehnologia AI-Driven Mesh, se foloseste de algoritmii sai pentru a invata mediul in care opereaza reteaua si pentru a automatiza conexiunile sale, asigurand cele mai puternice semnale Wi-Fi posibile, oriunde te-ai afla prin locuinta.

   

Seamless Roaming

Prin tehnologia TP-Link Mesh, unitatile Deco lucreaza impreuna pentru a forma o retea mesh Wi-Fi unificata, cu un singur nume si parola. Telefonul, tableta sau laptopul tau se vor conecta automat la cea mai apropiata unitate Deco pe masura ce te deplasezi prin locuinta, pentru a avea parte de cele mai bune performante disponibile.

   

Instalare simpla prin aplicatia Deco

Doar urmeaza pasii din aplicatia gratuita TP-Link Deco si finalizeaza configurarea noii tale retele mesh Wi-Fi in doar cateva minute.


 

   

Administrare usoara din aplicatia Deco

Controleaza-ti reteaua Wi-Fi de oriunde te-ai afla direct din aplicatia Deco. Poti vedea toate dispozitivele conectate, iti poti prioritiza propriile dispozitive, poti crea o retea de vizitatori si multe altele.

   

Control prin comenzi vocale

Poti controla sistemul mesh Deco X10 prin comenzi vocale simple.

   

Toate unitatile Deco functioneaza impreuna

Deco X10 poate forma o retea Wi-Fi mesh cu oricare alt model din gama Deco. Poti extinde reteaua oricand, doar adaugand inca o unitate Deco.

Vezi mai mult

  • Porturi
    • Porturi LAN
      2 x
  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
      5 GHz
    • Dual Band
      Da
    • Viteza transfer wireless
      1000 MB/s
    • Securitate
      SPI Firewall
      WPA3-Personal
      WPA2-Personal
      WPA-Personal
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.