Router wireless TP-Link TL-WR702N

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless TP-Link TL-WR702N de la TP-LINK

Rata de transfer Wi-Fi: 150 Mbps
Frecventa: 2.4 GHz
Port USB: microUSB



Ce este TL-WR702N

TL-WR702N este fabricat pentru a fi folosit impreuna cu tablete, telefoane inteligente, console portabile pentru jocuri si alte dispozitive wireless portabile. Dispozitivul poate fi alimentat de un adaptor extern sau conectat la un calculator folosind un port USB, el putandu-se conecta la Internet in mod convenabil si partaja conexiunea realizata cu alte dispozitive, cu o viteza de pana la 150Mbps. Forma miniaturala a dispozitivului, il face ideal pentru a fi folosit in deplasari, el fiind suficient de puternic pentru a multumi aproape orice cerinta wireless de baza.

Portabil si Compact - Ideal pentru acasa si pentru deplasari

TL-WR702N este cel mai mic router wireless din lume si este foarte simplu de utilizat. Utilizatorul trebuie doar sa conecteze un capat al cablului la priza WAN a camerei de hotel, celalalt capat al cablului in portul dispozitivului, iar apoi sa tasteze parola configurata in prealabil, pentru a crea un hotspot wireless in camera de hotel.

Alimentator flexibil - Foarte usor de luat in deplasari

TL-WR720N are un port Micro USB si poate fi alimentat de la un adaptor de curent extern sau prin intermediul unui port USB al calculatorului dumneavoastra. In deplasari, utilizatori pot conecta TL-WR720N in portul USB al computer-ului, iar apoi pot partaja conexiunile Wi-Fi create, cu familia sau prietenii.

Moduri de operare multiple

TL-WR702N suporta modurile de functionare AP, Router, Bridge si Repeater pentru implementarea diferitelor solutii wireless si pentru a oferi utilizatorilor o experienta wireless mai dinamica si mai cuprinzatoare.

Securitate avansata

TL-WR702N foloseste criptare WPA/PSK, WPA2/PSK care poate securiza eficient reteaua dumneavoastra. Ceea ce face ca nano routerul sa fie mai puternic, este functia sa de Pre-Criptare care stabileste SSID-ul initial si parola pentru utilizatori, pentru asigurarea securitatii retelei. 

Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 GHz
    • Viteza transfer wireless
      150 Mbps
  • Hardware
    • Port USB
      microUSB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.