TP-LINK Router 4G LTE-Advanced Mobile Wi-Fi, M7310

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Router 4G LTE-Advanced Mobile Wi-Fi, M7310 de la TP-LINK

Conexiune mai rapida, mai multa distractie

Cu ultima generatie de retea 4G LTE, M7310 poate atinge viteze de download de pana la 150Mbps, ca tu sa te poti bucura de filme HD fara intreruperi, sa descarci fisiere in doar cateva secunde si sa initiezi apeluri video.

 

4G

150Mbps

50Mbps


3G

42Mbps

7.2Mbps

Creeaza-ti propria lume Wi-Fi

Conceput pentru compatibilitate avansata, M7310 ofera acces facil la retele 4G/3G/2G. Cu acest companion convenabil, poti sa iei cu tine Wi-Fi-ul oriunde in lume. In plus, suporta FDD-LTE si TDD-LTE, ceea ce ofera o conexiune LTE de mare viteza, oriunde mergi.

   

Toate informatiile pe ecranul color

Ecranul intuitiv te ajuta sa nu depasesti planul tarifar ales si capacitatea de trafic lunar. Ecranul afiseaza mai multe informatii, cum ar fi nivelul bateriei, puterea semnalului, statusul Wi-Fi, utilizatorii conectati si multe altele.

   

Imparte cu prietenii, Acces la Internet: pana la 11 dispozitive simultan

M7310 poate oferi cu usurinta conexiuni 4G/3G pentru pana la 10 dispozitive, cum ar fi tablete, laptopuri si telefoane mobile, in acelasi timp. De asemenea, poate oferi acces la Internet pentru computere prin portul USB incorporat.

   

Energie pentru o zi intreaga cu 10+ ore de baterie

Echipat cu o baterie puternica de 2000mAh, M7310 poate functiona 10 ore la capacitate maxima si 600 de ore in standby. M7310 poate fi reincarcat cu un cablu micro USB conectat la un laptop, incarcator portabil sau adaptor pentru nenumarate ore de partajare 4G.

* Durata de viata a bateriei poate varia in functie de conditiile de mediu.

   

Management facil cu aplicatia tpMiFi

Cu aplicatia tpMiFi, poti accesa si gestiona cu usurinta M7310 de la dispozitivele iOS/Android conectate. Aplicatia tpMiFi iti permite sa stabilesti limite de date, sa controlezi care dispozitive pot accesa Wi-Fi-ul tau, sa trimiti mesaje si sa partajezi fisiere media catre/de la un card Micro SD.

   

Seteaza reteaua in doar cateva momente

M7310 are un design compact si intuitiv, tot ce trebuie sa faci este sa introduci un card SIM si sa apesi butonul de pornire. Hotspotul tau 4G de mare viteza va fi gata in jumatate de minut.

* Cardul Micro SIM se vinde separat.

Vezi mai mult

  • General
    • Frecventa
      2.4 / 5 GHz
    • Standarde
    • Viteza transfer wireless
      DL: 150Mbps, UL: 50Mbps
    • Alimentare
      Baterie reincarcabila de 1800mAh
    • Securitate
      Support WPA-PSK/WPA2-PSK, Wireless MAC Filtering,
    • Dimensiuni
      98.5 x 60.5 x 16mm
  • Internet Mobil
    • Compatibil 4G
      Da
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.