Router wireless portabil TP-LINK AC750

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
165,22 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.06 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TL-WR902AC

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Router wireless portabil TP-LINK AC750 de la TP-LINK

Router-ul de calatorie TP-Link este un dispozitiv perfect pentru a fi luat la drum, creand retele Wi-Fi prin cablu Ethernet, modem USB 3G/4G USB sau WISP.

Contrar design-ului sau de buzunar router-ul realizeaza conexiuni puternice si rapide pentru streaming HD pe toate dispozitivele tale.

Acesta poate fi folosit in moduri multiple ca de exemplu pentru Wi-Fi acasa, in camere de hotel sau la drum.

Compact si usor, router-ul TP-Link este indeajuns de mic pentru a incapea in buzunar, ca tu sa ai acces la Internet oriunde mergi.

Alimentatorul mini USB si adaptorul incorporat il fac perfect pentru a fi luat in calatorii, pentru studenti si pentru oricine cu un stil de viata activ.

Dotat cu standardul 802.11ac, router-ul TP-Link este de 3x mai rapid decat dispozitivele ce folosesc standardul N si ofera transfer de date wireless de pana la 733Mbps, ceea ce il face alegerea ideala pentru folosirea mai multor aplicatii simultan.

Pentru a satisface orice nevoie de wireless pe care o poti avea, dispozitivul are modurile Router, Hotspot, Range Extender, Client, si Access Point. 

Pentru modul Router, conecteaza dispozitivul la un cablu internet al hotelului sau la un modem 3G/4G pentru a crea instant o retea wireless privata si pentru a avea acces la internet pentru toate dispozitivele wireless. In modul Hotspot trebuie sa conectezi adaptorul la un Acces Point WISP de exterior si sa te bucuri de un hotspot Wi-Fi privat in zonele publice. 

In modul Range Extender, adaptorul TP-Link extinde reteaua Wi-Fi existenta pentru a avea un semnal mai bun si a elimina zonele moarte.

Modul Client permite dispozitivelor care necesita o conexiune prin fir sa acceseze reteaua Wi-Fi existenta. In Modul Acces Point, router-ul creaza o retea wireless pentru dispozitivele care folosesc Wi-Fi.

Un port USB multifunctional iti permite sa partajezi fisiere si media prin browserul de Internet cu diferite computere. De asemenea, portul USB poate oferi energie (pana la 5V/2A) pentru dispozitive mobile precum smartphone-uri sau tablete, facilitand reincarcarea la drum.

Vezi mai mult

  • General
  • Internet Mobil
    • Portabil
      Da
    • Compatibil 3G
      Da
    • Compatibil 4G
      Da
  • Hardware

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.