Sistem audio JBL Authentics 200, Wi-Fi, Bluetooth, Retro Design, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.681,52 lei
Pret 36 Rate Optimo: 61.64 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

JBLAUTH200BLKEP

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem audio JBL Authentics 200, Wi-Fi, Bluetooth, Retro Design, Negru de la JBL

Sunet si performante excelente

Umpleti orice camera din casa cu sunet stereo. O pereche de tweetere de 25 mm scot in evidenta detaliile din muzica, in timp ce wooferul de 5 inch cu raza de actiune completa si radiatorul pasiv de 6 inch cu ardere descendenta ofera basuri profunde. Aceste componente de calitate superioara va asigura un echilibru audio perfect, indiferent de tipul de muzica pe care o ascultati.

   

Inspirat de designul retro

JBL Authentics 200 este inspirat de modelele clasice ale patrimoniului JBL pentru un aspect care completeaza orice camera si umple orice spatiu - mare sau mic - cu un sunet JBL superior. Iar cadrul din aluminiu premium al boxei, carcasa personalizata asemanatoare cu pielea si grila Quadrex reimaginata arata cu adevarat atentia pe care am acordat-o fiecarui detaliu vizual, pana la modelul cu semnatura JBL care inconjoara radiatorul pasiv cu ardere descendenta.

   

Servicii de streaming de muzica prin Wi-Fi incorporat

Experimentati totul, de la podcasturi la radio pe internet, intr-o definitie inalta uimitoare. Sau transmiteti muzica prin AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Chromecast built-in™ si Spotify Connect si parasiti camera sau raspundeti la un apel fara ca muzica sa fie intrerupta. Conexiunea Wi-Fi va asigura ca difuzorul dvs. primeste actualizari automate de software si caracteristici

   

Asistenti vocali, simultan pe un singur dispozitiv

Google Assistant si Amazon Alexa sunt disponibile simultan si le ofera clientilor cea mai mare libertate si confort pentru a controla mai multe dispozitive inteligente pentru casa, pentru a asculta de la mai multe servicii de streaming de muzica si pentru a obtine cel mai mult ajutor hands-free de la oricare dintre asistentii vocali in orice moment.

   

Imperechere Bluetooth fara intreruperi

Partajati fara probleme listele de redare prin imperecherea JBL Authentics 200 cu orice dispozitiv Bluetooth.

   

Controale intuitive si aplicatia JBL One

Personalizeaza-ti sunetul cu ajutorul comenzilor intuitive de pe difuzor, care ajusteaza volumul, nivelul de bas si cel de inalte. Utilizati Alexa sau Google Assistant pentru a va controla dispozitivul cu ajutorul vocii. Sau utilizati aplicatia JBL One pentru si mai multe optiuni de personalizare a egalizatorului, a setarilor si pentru a gasi noua dvs. melodie preferata cu ajutorul serviciilor muzicale integrate.

   

Redare in mai multe camere

Plasati mai multe difuzoare JBL Authentics in intreaga casa pentru urmatoarea dvs. adunare. Utilizand aplicatia Google Home sau aplicatia Amazon Alexa, puteti seta atmosfera in fiecare camera conectand doua sau mai multe difuzoare la o singura lista de redare si puneti pe toata lumea in miscare pe acelasi ritm.

   

Self-Tune

Obtineti un sunet excelent oriunde doriti. Difuzorul calibreaza si optimizeaza automat performanta audio pentru fiecare locatie, de fiecare data cand il porniti.

   

Fabricat partial din materiale reciclate

Boxa Authentics 200 este fabricata din tesatura 100% reciclata, 85% plastic reciclat si 50% aluminiu si este livrata intr-o cutie de carton certificata FSC, imprimata cu cerneala din soia.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Sistem audio
Tip Standard
Conectivitate

Bluetooth

Wi-Fi Ethernet

AUX

Utilizare Uz casnic
Numar canale 2
Tehnologie Wireless
Raspuns in frecventa 50Hz - 20kHz
Continut pachet

1 x Cablu alimentare

1 x Sistem audio

Culoare Negru

REDARE

Formate audio suportate MP3 WAV
Functii

Control vocal

Control treble

Control bass

PERFORMANTE

Putere RMS totala 90 W

DIMENSIUNI

Lungime 167.4 mm
Latime 266.3 mm
Inaltime 171.7 mm
Greutate 3.12 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.