Microsistem audio Philips TAM2805/10, Bluetooth, USB, FM , negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem audio Philips TAM2805/10, Bluetooth, USB, FM , negru de la Philips

Extrem de subtire. Cu o multitudine de functii.

Nu ai prea mult spatiu? Bucura-te din plin de divertisment. Pe langa radio prin internet si DAB+, acest microsistem subtire, care se monteaza pe perete, iti ofera compatibilitate cu Spotify Connect si transmisie prin Bluetooth. Iti poti conecta chiar si CD playerul sau sistemul de inregistrare.

Un sistem mic pentru toata muzica ta

Vrei sa asculti ceva? Acest microsistem iti ofera radio digital sau prin internet fara interferente, de la mii de posturi radio din intreaga lume. Poti asculta muzica, podcasturi si multe altele prin Bluetooth, iar intrarea audio se foloseste pentru sursele cu cablu.

Perfect pentru spatii mai mici

Poti folosi acest microsistem subtire pozitionat in mod autonom pe piciorul inclus, sau poti indeparta piciorul, pentru a monta sistemul direct pe perete. Doua difuzoare cu gama de frecvente completa asigura un sunet stereo clar.

Streaming facil. Auditie memorabila.

Faci streaming de pe Spotify? Acest radio prin internet cu Bluetooth dispune de Spotify Connect. Foloseste-ti dispozitivul mobil ca telecomanda, in timp radioul transmite semnalul Spotify de cea mai buna calitate, direct de pe serverele Spotify. Doua difuzoare cu gama de frecvente completa asigura un sunet stereo clar.

Confort si control

O telecomanda usor de utilizat iti aduce la indemana functiile cheie ale sistemului. Pe panoul de afisare color se afiseaza informatii despre coperta albumului si despre melodii de la Spotify Connect, precum si logo-urile posturilor atunci cand folosesti radio prin internet sau DAB.

Alarma. Trezeste-te cu muzica de la postul de radio preferat sau cu un ton de trezire

Cu functia de alarma utila, acest microsistem subtire este perfect pentru dormitor. Trezeste-te zambind pe muzica postului de radio preferat. Sau poti alege un simplu ton de trezire.

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Microsistem audio Philips TAM2805/10, Bluetooth, USB, FM , negru

Rating general:
4.5
5 (1)
4 (1)
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Popa (Bucuresti) - Scor: 4/5 | acum 3 luni
Microsistem audio Philips TAM2805/10, Bluetooth, USB, FM , negru

Din descriere nu prea inteleg daca are sa nu in mod fizic cd-player!

Razvan Gavrila - Scor: 5/5 | acum 1 an
Microsistem audio Philips TAM2805/10, Bluetooth, USB, FM , negru

Super produs, super calitate

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.