Sistem audio High Power SONY MHC-V73D, Hi-Fi, Jet Bass Booster, Party music, Party lights, Dj Effects, Bluetooth, NFC, LDAC, USB, DVD, HDMI, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.370,85 lei
Pret 36 Rate Optimo: 123.56 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MHCV73D.CEL

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem audio High Power SONY MHC-V73D, Hi-Fi, Jet Bass Booster, Party music, Party lights, Dj Effects, Bluetooth, NFC, LDAC, USB, DVD, HDMI, Negru de la Sony

Sistem audio High Power SONY MHC-V73D, Hi-Fi, Jet Bass Booster, Party music, Party lights, Dj Effects, Bluetooth, NFC, LDAC, USB, DVD, HDMI, Negru

 

Umpleti ringul de dans cu sunet uimitor  

 

Dansati si interpretati melodiile preferate, indiferent unde faceti petrecerea. Cu patru tweetere de inalta eficienta si difuzoare din gama medie de frecvente, in unghi si cu inalta eficienta, petrecerile se vor bucura de sunet puternic si de interpretari vocale clare. 

 

 

 

Creati o atmosfera de neuitat  

 

Iluminati petrecerea din podea pana in tavan cu lumina omnidirectionala de petrecere si luminile de pe difuzor. Trimiteti valuri de un albastru profund, albastru deschis si verde, intr-o dunga multicolora, si bucurati-va de atmosfera unui club de noapte sau a unui festival autentic in aer liber.

 

 

 

Dezvaluiti talentul dvs. de vedeta a muzicii pop

 

Asigurati-va ca toata lumea se distreaza – cu doua intrari pentru microfon, va puteti intrece unu la unu cu oaspetii dvs., pe acordurile melodiilor preferate. De asemenea, puteti adauga aroma rock and roll conectand o chitara la una dintre intrari si folosind sistemul ca amplificator pentru chitara. Descoperiti cele trei moduri – Clean pentru un sunet clar, Overdrive pentru un sunet de chitara cu distorsiuni si Bass pentru chitara bas. Iar cand terminati, unitatea are doua suporturi pentru depozitarea in siguranta a microfoanelor.

 

 

 

Control prin gesturi verticale si orizontale

 

Sariti peste o piesa, treceti de la Flanger la WAH, porniti microfonul karaoke, controlati tonul si muzica sau cresteti volumul cu un gest pe verticala sau pe orizontala. Controlul prin gesturi va permite sa comandati functiile sistemului audio MHC-V73D rapid si usor, astfel incat sa fiti mereu in inima petrecerii. 

 

MHC-V73D_Gesturi

 

Permiteti prietenilor sa creeze lista de redare, cu Fiestable

 

Oricine poate adauga melodiile preferate la lista de redare, cu aplicatia Fies

table. Dati oaspetilor posibilitatea sa adauge muzica stocata in smartphone-uri prin reteaua Wi-Fi®. Petrecerea nu se opreste niciodata.   

Imagine telefon Xperia
   

Gasiti super-cantaretul sau cantareata cu functia Karaoke Ranking si cu aplicatia Fiestable  

 

La petrecere, intreceti-va pentru titlul de rege si regina a karaoke-ului, cu functia Karaoke Ranking. Si daca cineva intra in Top 10, isi poate inregistra numele si titlul melodiei in clasament

Imagine telefon Xperia
   

Fiti regele petrecerii  

 

Partajati starea petrecerii in retelele de socializare cu un singur clic din aplicatia Fiestable. Apoi, dati muzica mai tare si urcati la statutul de rege al petrecerii.

Regele petrecerii

 

Filme si emisiuni TV, acum cu un plus de dramatism  

 

Conectati sistemul MHC-V73D la televizor si bucurati-va de filmele, emisiunile TV si evenimentele sportive preferate intr-un mod cu totul nou. 

 

 

 

Conceput sa faca fata atmosferei de petrecere

 

Fiind versatil si rezistent, nu trebuie sa va indoiti ca sistemul MHC-V73D poate face fata atmosferei de petrecere. 

 

 

Construit pentru petreceri fara intrerupere

 

Un exterior din plastic dur, care acopera toate partile, dublat de protectii de colt robuste, va ajuta sa mentineti in stare optima sistemul audio MHC-V73D pentru mai mult timp. In plus, acesta va fi usor de transportat oriunde are loc petrecerea.

MHC-V73D_Conceput pentru petreceri
   

Durabilitate conferita de panoul de control rezistent la stropire  

 

Suprafata superioara a sistemului MHC-V73D este rezistenta la stropire, astfel ca veti putea petrece in continuare, chiar daca varsati o bautura. Butonul Blocare petrecere dezactiveaza temporar celelalte butoane, pentru curatare.

MHC-V73D_Rezistenta la stropire
   

Inclinati si rulati pentru transport simplu

 

Oricand doriti sa mutati sistemul audio MHC-V73D, doar tineti manerul de transport ergonomic si inclinati dispozitivul. Rotilele puternice va permit sa transportati sistemul de sunet pana la petrecere.

MHC-V73D_Inclinare si rotire

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Sistem audio
Tip High Power
Tehnologie Wireless
Conectivitate Bluetooth USB NFC AUX HDMI
Utilizare Uz casnic
Conectori 1 x USB 1 x HDMI Out 1 x Analog Audio 2 x Mic in
Continut pachet Cablu de alimentare Manual de instructiuni Telecomanda Baterii AAA Antena FM
Culoare Negru

REDARE

Tip mediu de redare CD DVD Memorie USB Mp3 Player TV
Formate audio suportate MP3 MPEG
Formate video suportate XVID
Functii Inregistrare audio Karaoke Sunet 360° Bass Boost Party Lights

RADIO

Tuner FM DAB
Gama de frecvente FM 87.5 - 108 MHz

DIMENSIUNI

Lungime 370 mm
Latime 428 mm
Inaltime 921 mm
Greutate 21.2 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.