Minisistem Philips BTD7170/12, CD Player, Bluetooth, FM Tuner, USB, AUX, 2x75W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Minisistem Philips BTD7170/12, CD Player, Bluetooth, FM Tuner, USB, AUX, 2x75W de la Philips

Minisistem Philips BTD7170/12, CD Player, Bluetooth, FM Tuner, USB, AUX, 2x75W

Relaxati-va cu muzica si filme excelente
O experienta sonora si vizuala minunata cu acest microsistem muzical Philips BTD7170 DVD. Tweeterele dome HiFi va ofera sunet detaliat si natural. Chiar si dvs. puteti transmite muzica la calitate inalta prin Bluetooth cu aptX, iar NFC ofera sincronizare la o singura atingere
 

Smartphone-uri cu functia NFC activata, pentru sincronizare Bluetooth

Sincronizati dispozitive Bluetooth fara nicio problema, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singura atingere. Este suficient sa atingeti smartphone-ul sau tableta cu functia NFC activata in zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a initia sincronizarea Bluetooth si streaming-ul de muzica.

Reesantionare HDMI 1080p la definitie inalta pentru a obtine imagini mai clare

Upscaling HDMI 1080p furnizeaza imagini de o claritate exceptionala. Filmele la definitie standard pot fi urmarite acum la rezolutie cu adevarat de inalta definitie - asigurand mai multe detalii si imagini mai realiste. Scanarea progresiva (reprezentata prin "p" in "1080p") elimina structura liniilor preponderenta pe ecranele televizoarelor, din nou asigurand permanent imagini clare.

Redati DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) si CD cu imagini

Playerul Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD si CD disponibile pe piata. Toate discurile DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) si CD-uri cu fotografii pot fi redate pe player. SVCD reprezinta "Super VideoCD". Calitatea unui SVCD este mult mai buna decat a unui VCD, oferind in special o imagine mult mai precisa decat un VCD datorita rezolutiei superioare. CD(RW) este un termen prescurtat pentru o unitate CD care poate accepta formatul CD uzual inregistrabil.

Controlul frecventelor inalte si joase asigura obtinerea sunetului dorit

Frecventele inalte (treble) si cele joase (bass) controleaza nivelul sunetelor de inalta si joasa frecventa ale sistemului audio. Utilizand tastele Sus si Jos, ascultatorul poate creste sau descreste nivelul frecventelor inalte sau joase, accentuand sau diminuand aportul acestora. De asemenea, pot fi acceptate nivelurile prestabilite, pentru a asculta muzica la setarile initiale. Controlul frecventelor inalte si al basului va permite sa ascultati muzica asa cum doriti.

Tuner digital FM pentru presetarea a pana la 20 de posturi

Radioul FM digital ofera optiuni muzicale suplimentare colectiei de muzica pe sistemul audio Philips. Receptionati postul pe care doriti sa il presetati, apasati si mentineti apasat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteti accesa rapid posturile de radio preferate fara a trebui sa cautati manual frecventele de fiecare data.

Ofera setari optimizate, in functie de stilul de muzica

Digital Sound Control va ofera posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvente pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseste o tehnologie de egalizare pentru reglarea automata a balansului si amplificarea celor mai importante frecvente pentru respectivul stil de muzica. Nu in ultimul rand, Digital Sound Control va permite sa va bucurati din plin de muzica preferata, regland balansul in functie de stilul de muzica ascultat.

Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund

Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.

Streaming de muzica wireless prin Bluetooth de la dispozitivele dvs.

Karaoke pentru interpretare si divertisment fara sfarsit la domiciliu

Tip:

Minisistem

Putere RMS (W):

150

Nr. cai boxe frontale:

2

Redare format:

JPEG
MP3
CD, CD-R/RW
DVD+R/+RW

Radio:

20 presetari
FM
RDS

Conectivitate:

HDMI
Bluetooth
USB

Dock:

Nu

Caracteristici speciale:

Alarma CD
Alarma Radio
Alarma USB

Telecomanda:

Da

Dimensiuni unitate principala(W x H x D):

230 x 145 x 240 mm

Altele:

Dolby Digital
Intrare microfon
Woofer de 5.25 inch

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.