Boxa Sony SRS-RA3000B, 360 Reality Audio, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Multiroom, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.967,93 lei
Pret 36 Rate Optimo: 72.14 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SRSRA3000B.CEL

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa Sony SRS-RA3000B, 360 Reality Audio, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Multiroom, Negru de la Sony

Descoperiti sunetul cinematografic

Fie ca stati pe canapea cu o carte buna sau gatiti intens in bucatarie, sunetul ambiental care umple camera ofera fundalul perfect. Bucurati-va de experienta oriunde v-ati afla in casa cu aceasta boxa wireless compacta.

 

Descoperiti SRS-RA3000 

Ce este sunetul ambiental care umple incaperea?

Indiferent daca cititi, gatiti, lucrati sau va puneti la curent cu prietenii, sunetul ambiental care umple incaperea este partenerul dvs. perfect. La fel ca muzica de fundal din cafeneaua dvs. preferata, este calma si discreta, cu un sunet emis atat pe orizontala, cat si pe verticala, pentru a crea atmosfera potrivita oriunde in casa dvs.

 

Cum functioneaza sunetul ambiental care umple incaperea

Sunetul ambiental care umple incaperea reuneste o serie de tehnologii pentru a produce muzica care inunda incaperea cu sunet, de la un perete la altul si din podea pana in tavan.

 

360 Reality Audio sau Immersive Audio Enhancement

Deoarece piesele 360 Reality Audio incorporeaza date de localizare a sunetului tridimensional, pot oferi un sunet suprem, care umple incaperea. Dar daca acestea nu sunt disponibile, nu este nicio problema - Immersive Audio Enhancement, un algoritm unic Sony, transforma in mod eficient piesele dvs. stereo preferate, creand un sunet care va umple incaperea.

   

Tweeter cu tehnologie de formare a fasciculului sonor, pentru un sunet din podea pana in tavan

Tweeterul cu tehnologie de formare a fasciculului sonor produce unde sonore care se suprapun intre ele pentru a forma un front de unda orientat in sus. Acest lucru produce un sunet ambiental care umple incaperea, astfel ca veti auzi perfect sunetul boxei SRS-RA3000, oriunde va aflati in camera.

   

Sunet omni-directional si bas profund

Un difuzor raspandeste sunetul pe orizontala in toata incaperea, pentru un sunet care ajunge dintr-un perete in celalalt, in timp ce radiatoarele pasive duble ofera un bas profund.

 

Inteligenta si usor de folosit

Usor de configurat si de utilizat, boxa RA3000 se potriveste in viata dvs. la fel de bine cum se potriveste in casa dvs.

 

Redare wireless cu tehnologia Bluetooth®

Asociati boxa cu smartphone-ul sau cu tableta dvs. utilizand tehnologia Bluetooth® si incepeti sa redati in flux uniform colectia dvs. de muzica.

   

Conectivitate Wi-Fi

Utilizati o conexiune Wi-Fi pentru a accesa serviciile preferate de redare in flux pe internet prin boxa si a controla lista de redare de pe telefon.

   

Compatibila cu Spotify Connect™

Redati Spotify direct prin boxa cu aplicatia Spotify Connect™ de pe dispozitiv, pentru control la distanta complet.

   

Chromecast built-in

Redati in timp real muzica, radio online si podcasturi de pe smartphone, tableta sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur si simplu apasati pe butonul Cast.

 

Muzica in mai multe incaperi

Boxa RA3000 poate fi adaugata cu usurinta la un grup de boxe in aplicatia Google Home sau Amazon Alexa. Apoi, veti putea reda melodii diferite in camere diferite sau aceeasi muzica in toata casa, utilizand aplicatia sau boxa Asistentului.

   

Control vocal

Aveti un dispozitiv cu asistent Google sau Alexa incorporat? Daca da, puteti folosi asistentul pentru a controla boxa RA3000 cu vocea. Pur si simplu adaugati boxa RA3000 la grupul de boxe dorit folosind aplicatia Google Home sau Amazon Alexa si tot ce trebuie sa faceti este sa spuneti cuvantul magic, indiferent daca doriti sa redati muzica, sa schimbati volumul sau sa accesati multe alte functii.

   

Personalizati setarile cu aplicatia Sony | Music Center

Descarcati aplicatia Sony | Music Center pe smartphone si bucurati-va de controlul wireless al muzicii preferate. Pe langa selectarea listelor de redare sau plasarea in coada a urmatoarei melodii, puteti ajusta si setari precum egalizatorul electronic.

   


Ajusteaza automat volumul

Unele piese sunt redate la un volum prea mare, iar altele abia se aud, astfel ca puteti ajunge sa reglati tot timpul volumul. Boxa RA3000 rezolva aceasta problema, analizand fiecare piesa si redand automat muzica la un volum constant, fara ca dvs. sa ridicati un deget.

   

Se conecteaza in sistem wireless cu televizorul dvs.

Doriti sa imbunatatiti sunetul televizorului? Televizoarele BRAVIA® compatibile trimit sunet Prin Bluetooth® catre boxa RA3000, pentru o experienta de vizionare palpitanta. Cu o latenta redusa, ceea ce auziti se sincronizeaza exact cu ceea ce vedeti.

   


Unde sa instalati boxa SRS-RA3000?

Gratie dimensiunii sale compacte, puteti monta boxa RA3000 aproape oriunde. Multumita faptului ca este rezistenta la umiditate7, va puteti bucura de ea chiar si in bucatarie sau baie. Oriunde instalati boxa, calibrarea automata a sunetului si controlul automat al volumului asigura o experienta de ascultare optima.

 

 

Rezistenta la umiditate

Boxa RA3000 este rezistenta la umiditate, deci o puteti folosi in medii potential umede, cum ar fi bucataria sau chiar baia.

   

Calibrare automata a sunetului

Indiferent unde instalati boxa RA3000, pur si simplu porniti-o si redati muzica preferata. Boxa se calibreaza automat pentru performante audio optime folosind un microfon intern si un algoritm Sony unic. Nu sunt necesare masuratori manuale si nu exista tonuri de test enervante. Doar un sunet care umple incaperea, perfect pozitionat.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.