Sony Sistem audio MHCV7D, 1440W, Tuner FM, Bluetooth

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem audio MHCV7D, 1440W, Tuner FM, Bluetooth de la Sony

 

Sistem audio Sony MHCV7D, 1440W, Tuner FM, Bluetooth

CARACTERISTICI

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®

Noul difuzor conic pentru presiune ridicata a sunetului pentru bas pe care il simtiti

Lasati-va coplesit de basul vibrant cu noul difuzor conic pentru presiune ridicata a sunetului. Designul eficient cu con intern pliat mareste presiunea acustica trecand energia printr-un tub de amplificare. Rezultatul este mult mai eficient decat amplificatoarele si procesarea traditionala a semnalului, adaugand o nota de intensitate si indrazneala in fiecare linie de bas.

Sistem de boxe cu 3 cai pentru un sunet puternic

Obtineti un sunet puternic, pe toata gama de frecvente, de la un sistem de boxe cu 3 cai. Dispunand de doua tweetere de 4 cm (1,6"), doua mijlocii de 12 cm (4,7") si un difuzor woofer de 25 cm (9,8"), veti beneficia de frecvente inalte puternice, sunete medii robuste si bas rasunator pentru toata muzica.

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®
Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®

Sunet care invadeaza camera dintr-un spatiu larg de auditie

Designul unic de tip cutie verticala al MHC-V7D este perfect pentru a inunda petrecerea cu un sunet puternic. Doua tweetere cu fata in exterior si medii inclinate fac dintr-un spatiu mai amplu de sunet sa fie demn de un sistem cu trei boxe, ceea ce il face perfect pentru petreceri in casa si gradina. Va veti bucura de un sunet indraznet care umple camera la toate listele de melodii ale petrecerii dvs.

DSEE restabileste detaliile colectiei de muzica digitala

Imbunatatiti calitatea fisierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzica, elementele de inalta frecventa care adauga detalii si bogatie melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabileste fidel aceste elemente pentru a genera sunet de inalta calitate, mai apropiat de inregistrarea originala de pe CD.

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®
Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®

Schimbati setarile petrecerii cu functia de control prin gesturi

Puneti-va amprenta pe petrecere cu o singura miscare. Controlul distractiv si intuitiv prin gesturi va permite sa puneti stapanire pe toate functiile petrecerii, inclusiv iluminarea, efectele de DJ si efectele de sunet de microfon. Puteti, de asemenea, sa glisati la stanga si dreapta pentru a sari peste melodii si in sus si in jos pentru a gestiona volumul. Personalizarea petrecerii dvs. nu a fost niciodata atat de antrenanta.

Luminile difuzoarelor creeaza o atmosfera de petrecere

Insufletiti petrecerea cu iluminarea difuzoarelor, ca in club. Modelul MHC-V7D poate proiecta modele de lumini pe tavan, perete sau podea. Lumina este directionata printr-un obiectiv, pentru a dispersa un model amplu de lumini in linii sau puncte. Va puteti controla luminile cu aplicatia Fiestable sau de la sistem, si le puteti vedea cum se sincronizeaza cu ritmul muzicii, pentru a avea in camera de zi un ring de dans la fel ca in club.

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®
Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®

Personalizati-va setarile pentru petrecere cu aplicatia Fiestable

Distrati-va cu setari direct de pe ringul de dans, cu aplicatia Fiestable. Descarcati-o pe smartphone si bucurati-va de control wireless al tuturor setarilor pentru petrecere. Porniti luminile cu LED-uri sau activati efectele de DJ si microfon pentru a insufleti atmosfera. De asemenea, puteti selecta listele de redare preferate de pe smartphone si puteti pregati melodia urmatoare, fara a fi legat de cabina DJ-ului.

Party Chain va permite sa va extindeti sistemul de boxe

Adaugati un plus de putere sistemului de sunet. Conectati mai multe unitati SHAKE in lant pentru a produce un sunet mai intens, fara intarziere intre sisteme. Activati un singur dispozitiv pentru a fi "gazda petrecerii" si insufletiti atmosfera cu o noua dimensiune a sunetului.

Efectele de DJ va permit sa va puneti amprenta asupra melodiilor

Insufletiti atmosfera cu efectele de DJ. Patru efecte diferite definesc cadrul petrecerii: Flanger creeaza un efect rasunator profund; WAH distorsioneaza sunetul; Isolator scoate in evidenta o banda de frecventa specifica; iar PAN imprastie sunetul prin difuzoare. Puteti accesa cu usurinta efectele DJ cu aplicatia Fiestable si controlul gesturilor, astfel incat va fi mai usor ca niciodata sa fiti creativi cu listele de melodii pentru petrecere.

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®
Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®

MEGA BASS adauga energie liniilor de bas

Apasati butonul MEGA BASS pentru a adauga putere la frecvente joase melodiilor dvs. Acesta functioneaza prin ranforsarea liniilor de bas pentru a crea un sunet mai puternic. Este suficient sa apasati butonul pentru a activa acest mod si a va lasa surprins de basul rasunator.

ClearAudio+ pentru claritatea si fidelitatea sunetului

O inovatie unica de la Sony, ClearAudio+ regleaza automat setarile de sunet pentru o experienta sonora mai bogata. Reunind cele mai performante tehnologii de procesare digitala a semnalului, ClearAudio+ reuseste sa optimizeze formatele audio si sa redea in mod consecvent un sunet clar, de inalta calitate, indiferent ce muzica va place.

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®
Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®

Conectivitate Bluetooth® pentru redare usoara in timp real

Transmiteti wireless melodiile si aplicatiile preferate prin Bluetooth®. Asociati smartphone-ul sau tableta cu acest sistem de sunet compatibil Bluetooth® si va puteti bucura de muzica si controla listele de redare si volumul direct de pe dispozitiv.

Ascultare printr-o singura atingere pentru a reda muzica instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicatii in camp apropiat) elimina necesitatea conexiunilor prin cablu si a procedurilor complexe de configurare. Atingeti doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat si incepeti sa redati muzica. Nu aveti NFC? Nicio problema. Puteti si sa asociati dispozitivele manual in setarile Bluetooth®. *Vedeti dispozitive compatibile

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®
Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®

Uniti-va muzica, cu aplicatia SongPal

Descarcati SongPal pentru smartphone sau tableta si preluati controlul asupra colectiei dvs. de muzica. Conectati pur si simplu prin Bluetooth® sau Wi-Fi® si veti avea acces nelimitat la toate melodiile preferate, indiferent daca sunt stocate pe PC, server sau in serviciul de muzica online preferat. Aplicatia poate fi utilizata si pentru a personaliza setarile de sunet in vederea asigurarii unui sunet echilibrat si de calitate.

Cele doua porturi USB va permit sa va conectati si sa redati

Redati melodiile stocate pe un USB si inregistrati-le pe un CD sau alt USB. Conectati-va dispozitivul la portul de REDARE/INREGISTRARE si puteti incepe transferul. Daca inregistrati direct pe USB, puteti mari rata de biti de la cea standard, de 128 kb/s, pana la 256 kb/s pentru calitate audio accentuata.

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®
Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®

CD player incorporat pentru colectia de discuri

Redati albume clasice sau discuri cu compilatii utilizand CD playerul incorporat. Acest sistem audio personal este compatibil cu discuri CD, CD-R si CD-RW, astfel incat va puteti bucura de toata muzica, de la inregistrari de studio la mixaje si piese descarcate.

Intrari audio pentru a va extinde sistemul audio

Profitati la maxim de sistemul audio personal. Cele doua intrari RCA audio va permit sa conectati un televizor, o consola de jocuri sau un sistem suplimentar, pentru mai multa putere, indiferent ce ascultati sau vizionati.

Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®
Imagine cu Sistem audio personal de mare putere cu Bluetooth®

Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriti sa ascultati DJ-ii preferati? Alegeti postul dorit utilizand selectorul radioului FM si vedeti ce mai este nou.

 

Functii karaoke pentru a canta pe fundal

Concursurile de karaoke cu prietenii sunt usor de castigat: nu trebuie decat conectati sistemul MHC-V7D la un televizor si sa introduceti un DVD pentru karaoke sau sa cantati alaturi de melodiile de pe Youtube™ prin Bluetooth®. Cele doua intrari pentru microfon, alaturi de rezervarea melodiilor, scorul si efectele de sunet va permit sa faceti echipa cu prietenii pentru o distractie muzicala de zile mari. Un PON karaoke incorporat reduce vocile de pe CD-uri, astfel incat sa puteti interpreta toate melodiile preferate.

Delectati-va cu toate filmele dvs. pe un player DVD integrat

Faceti senzatie cu DVD-urile dvs. si gazduiti serile de vizionare a filmelor cu MHC-V7D. Este suficient sa conectati sistemul la televizor si rulati filmele preferate cu playerul incorporat. Sistemul este compatibil cu modurile de sunet Dolby si DTS, adaugand impact audio la clasicele DVD-uri.

Modul Fotbal va plaseaza langa teren

Meciul nu s-a auzit niciodata atat de bine. Utilizand datele acustice colectate pe un stadion de fotbal din Brazilia, acest mod dedicat imbunatateste sunetul ambiant natural al evenimentelor sportive, astfel incat sa va simtiti ca pe stadion. Nu doriti sa auziti comentariile? Algoritmul special conceput monitorizeaza indeaproape sunetul si permite filtrarea completa a acestuia.

Specificatii produs

MHC-V7D

DIMENSIUNI UNIT. PRINC. (L X H X A)
340 mm x 924 mm x 320 mm
GREUTATE UNITATE PRINCIPALA
19 kg
DIMENSIUNI SUBWOOFER (I X H X A)
25 cm x 1 (MRC)
PUTERE DE IESIRE
1.440 W
FUNCTIE BASS BOOST
Mega Bass
TEMPORIZATOR TUNER (INR/RED/OPR)
CD/USB/tuner
TEMPORIZATOR CD (INR/RED/OPR)
Da/Da/Da
FUNCTII CD
Da
FUNCTII DVD
Da
TUNER
Da
USB
Da
BLUETOOTH®
Da (iAP prin BT)
TERMINALE DE INTRARE
Iesire audio analogica (1), Iesire video compozit (1), Intrare audio analogica (2), Intrare pentru microfon 2 (6φ), Port USB (2)
INTERVAL DE ACORD (FM)
87,5 - 108 MHz/50 KHz
INTERVAL DE ACORD (AM)
Nu
POST PRESETAT
FM20
RDS (PS/PTY/EON)
Da
TERMINAL PENTRU ANTENA EXTERNA
Da (75 ohmi)
DVD
Da
DVD+R
Da
DVD+R DL
Da
DVD+RW
Da
DVD-RW (VIDEO)
Da
VCD
Da
JPEG
Da
CD
Da
CD-R
Da
CD-RW
Da
DISC DE 8 CM (CD)
Da
DISC DE 8 CM (DVD)
Da
MP3
Da
WMA
Da
AAC
Da
NFC
Da
UNITATE TWEETER
4 cm x 2 (tip con)
UNITATE MEDIE
12 cm x 2 (tip con)
UNITATE SUBWOOFER BOXA
25 cm x 1 (MRC)
CONSUM DE ENERGIE (MODUL OPRIT)
nu este disponibil
CONSUM DE ENERGIE (MODUL STANDBY)
0,3 W
CONSUM DE ENERGIE (MODUL STANDBY IN RETEA) - TERMINALE
1,2 W (Bluetooth®)/1,2 W (toate terminalele si retelele conectate)
MODUL STANDBY ACTIVAT
15 minute
MODUL STANDBY IN RETEA ACTIVAT - TERMINALE
14 minute (Bluetooth®)
COMUTATOR DE PORNIRE/OPRIRE RETEA (RETELE) WIRELESS
Schimbati setarea BT STANDBY (STANDBY BT) (OPTION-->BT STANDBY-->ON/OFF) (OPTIUNE-->STANDBY BT-->ACTIVAT/DEZACTIVAT)
  • Cablu de alimentare c.a.
  • Antena FM
  • Baterie (AAA/Mangan)
  • Telecomanda (RMT-AM120U)
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.