TP-LINK Bec led wireless 800lm, 10W, E27, se conecteaza la router Wi-Fi, intensitate reglabila, control prin smartph.cu apl.Kasa, KL130

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Bec led wireless 800lm, 10W, E27, se conecteaza la router Wi-Fi, intensitate reglabila, control prin smartph.cu apl.Kasa, KL130 de la TP-LINK

Multicolor
Cu un spectru larg de culori, becul multicolor KL130 ofera posibilitati de iluminare nesfarsite. Poti alege o lumina pentru orice, de la o petrecere la o sesiune de studiu tarzie.
 
Alb reglabil
De asemenea, poti seta becul sa regleze automat temperatura de culoare pentru a se potrivi cu lumina naturala de dimineata pana seara.
 
Control de la distanta
Becul inteligent se conecteaza la reteaua Wi-Fi securizata a locuintei si nu este mecesar un hub sau un echipament suplimentar. Controleaza becul inteligent de oriunde cu tableta sau smartphone-ul folosind aplicatia Kasa Smart (iOS, Android). Utilizeaza comenzi vocale simple pentru a controla becul cu Amazon Alexa, Google Assistant sau Microsoft Cortana. Doar spune-i asistentului tau cand sa porneasca si sa opreasca becul sau sa seteze programe, astfel incat sa se aprinda cand te trezesti sau sa diminueze intensitatea luminii cand te relaxezi.
 
Setare scenarii si program
Utilizeaza aplicatia Kasa Smart pentru a programa becul sa se aprinda si sa se stinga automat cand esti acasa sau plecat. Combina toate luminile cu alte dispozitive Kasa Smart intr-un scenariu si controleaza-le cu un singur buton.
 
Cand te uiti la un film
Scade intensitatea luminii pentru a vedea filmul mai bine.
 
Cand dai o petrecere
Aduna-ti toti prietenii si seteaza o lumina potrivita pentru orice ocazie.
 
Cand dormi
Stinge toate luminile sau pastreaza cateva aprinse la intensitate mica.

CARACTERISTICI TEHNICE

Functii

Wi-Fi

Intensitate reglabila

Color changing

Setare program

Setare scenarii

Acces de la distanta

Culoare reglabila

Control vocal

CARACTERISTICI GENERALE

Tensiune alimentare

220 V

240 V

Tip soclu E27
Temperatura culoare

2500 k

9000 k

Flux luminos 800 lm

DIMENSIUNI

Greutate 138 g

BECURI SMART

Conectivitate Wireless
Sistem de operare compatibil

Android

iOS

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.