Bec inteligent TP-Link LED LB120, Wi-Fi, cu lumina reglabila alba

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Bec inteligent TP-Link LED LB120, Wi-Fi, cu lumina reglabila alba de la TP-LINK

Lumineaza-ti casa!

Bec Wi-Fi LED inteligent cu lumina reglabila alba LB120

 

Control de oriunde

Conecteaza becul inteligent LB120 la reteaua Wi-Fi de la tine de acasa si controleaza-l direct, de oriunde, folosind aplicatia Kasa. Kasa iti permite sa gestionezi luminile de pe smartphone sau tableta, inclusiv ajusarea intensitatii, setare program si scenarii, precum si urmarirea consumului energetic in timp real.

 

Imbunatateste-ti lumina

Cu functia de ajustare a intensitatii si a temperaturii de culaore, LB120 poate fi ajustat in functie de orice situatie. Temperaturi ale culorii ce imita lumina zilei creaza un ambient dinamic, iar lumina alba mai slaba creaza un sentiment de relaxare si confort.

 

Economiseste energie cu becurile LED

Economiseste cu pana la 80% mai multa energie fara sa faci compromisuri la intensitate sau calitate comparativ cu un bec cu incandescenta normala de 60W. 

 

Bucura-te de liniste

Programeaza becurile inteligente LB120 din casa ta sa se aprinda si sa se stinga le momente diferite. Pot ajusta automat ora la care rasare si apune soarele pentru a se apinde cand se intuneca si a se stinge cand este lumina afara.

 

Programeaza scenarii personalizate

Becurile inteligente pot fi controlate grupat, iar setarile tale preferate pot fi salvate sub forma de scenarii, accesibile in aplicatia Kasa.


- Cand citesti
Lumina care te calmeaza si te ajuta sa vezi mai bine
- Cand te uiti la film
Scade intensitatea luminii pentru a fi absorbit de atmosfera din film.
- Cand dai o petrecere
Insufleteste camera cu iluminare perfecta
- Cand dormi
Stinge toate luminile sau pastreaza cateva aprinse la intensitate mica.

 

Trezeste-te natural

Modul circadian modifica automat lumina lui LB120 in functie de perioada zilei prin ajustarea intensitatii luminii si a temperaturii culorii, in functie de lumina soarelui. Trezeste-te revigorat si adormi linistit cu lumina naturala.

 

Compatibil cu Android, iOS si Amazon Alexa

LB120 poate fi utilizat cu Amazon Echo, Dot, Tap si alte dispozitive compatibile cu controlul vocal, iar aplicatia Kasa iti permite sa controlezi becul inteligent de pe orice dispozitiv Android (4.1 sau mai recent) sau iOS (iOS 8 sau mai recent).

CARACTERISTICI GENERALE

Tip soclu - E27
Conectivitate - Wireless
Forma bec - Glob
Utilizat pentru - Interior
Durata de viata - 25000 h
Putere - 11 W
Tensiune alimentare - 220 V
Putere echivalenta - 60 W
Tip lumina - Rece
                - Calda
Temperatura culoare - 2700 k
                               - 6500 k
Flux luminos - 800 lm
Numar bucati - 1

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.