Bratara fitness Huawei Band 4 Pro, Graphite Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara fitness Huawei Band 4 Pro, Graphite Black de la Huawei

Culori mai luminoase, o viata mai activa

Cu un ecran tactil AMOLED de 0,95 inchi in culori uimitoare si contrast deosebit, HUAWEI Band 4 Pro iti ofera o experienta vizuala unica

   

Detectarea saturatiei de oxigen

Saturatia de oxigen in sange (SpO2) este unul dintre semnele vitale importante care pot reflecta aportul de oxigen al organismului. HUAWEI Band 4 Pro accepta masurarea unica a nivelului SpO2, ajutandu-te sa detectezi nivelul de oxigen din sange oricand si oriunde ai nevoie. Aceasta functie nu este acceptata pe dispozitivele iOS.

   

Monitorizare inteligenta a ritmului cardiac

Datorita dispozitivelor optice profesionale, dar si a procesarii cipurilor si al algoritmului AI, HUAWEI TruSeen™ 3.5 iti monitorizeaza ritmul cardiac cu precizie si iti aminteste, prin vibratii, daca ritmul tau cardiac depaseste limita maxima. Modul de noapte asigura lumina perfecta, pentru un somn mai bun.

   
   

Grija pentru un somn mai bun

Un somn sanatos si complet este baza unei vieti sanatoase. HUAWEI TruSleep™ 2.0 iti monitorizeaza bataile inimii din timpul somnului pentru a-ti recunoaste cele patru faze ale unui somn calitativ. Pe langa faptul ca iti recunoaste 6 tipuri de probleme ale somnului, iti ofera si recomandari stiintifice pentru a te ajuta sa te bucuri de un somn mai bun.

   

Puterea unui GPS incorporat: Lasa-ti telefonul acasa

Cu GPS incorporat, HUAWEI Band 4 Pro ofera servicii de pozitionare precise si rapide pentru a te elibera de smartphone. Dupa terminarea antrenamentelor in aer liber, precum alergatul, mersul pe jos, mersul pe bicicleta sau inotul, vei putea vedea datele GPS pe harta.

   
   

Depaseste-ti limitele

Monitorizare Pro Indoor/Outdoor

HUAWEI Band 4 Pro iti urmareste toate activitatile sportive preferate cu mai multe moduri de sport: alergare in aer liber / interior, ciclism in aer liber / interior, plimbare in aer liber / interior, antrenamente libere, moduri eliptice sau de vaslit si chiar si inotul.

   
   

Datele profesionale te ajuta sa te antrenezi mai bine

Cu HUAWEI Band 4 Pro, veti primi indrumari sportive profesionale bazate pe datele zonei de ritm cardiac, VO2Max si timpul recomandat de recuperare si efectul de antrenament

   

Asistentul tau personal la incheietura mainii

Ridica incheietura mainii pentru a verifica notificarile mesajelor sau apelurilor telefonice. Cu o simpla atingere, Find Phone, Control Music Playback (disponibila pe telefoanele ce ruleaza Android 5.0 sau versiuni mai noi) sau Remote Shutter (compatibila doar cu telefoanele ce ruleaza Huawei EMUI 8.1 sau versiuni superioare) iti stau la dispozitie. Traieste o viata eficienta cu HUAWEI Band 4 Pro.

   

CARACTERISTICI GENERALE

Tehnologie Smart

CARACTERISTICI GENERALE

Activitate monitorizata

Distanta parcursa

Numarul pasilor

Somn

Inot

Alergare

Calorii

Ciclism

Sport

Rimt cardiac

Stil Sport
Sistem de operare compatibil Android iOS
Tip display AMOLED
Material

Plastic

Metal

Cauciuc din silicon

Tip senzor

Infrarosu

Ritm cardiac optic

IMU cu 6 axe

Functii

GPS

Rezistenta la apa

Conectivitate Bluetooth
Continut pachet

1 x Cablu de incarcare

1 x Manual de utilizare

1 x Bratara fitness

Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Rezolutie display 240 x 120
Lungime display 21.6 mm
Latime display 10.8 mm
Timp incarcare 100 min

DIMENSIUNI

Greutate 25 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.