Ceas smartwatch Huawei Watch Ultimate Expedition, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.617,40 lei
Pret 36 Rate Optimo: 132.6 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 3 reviews
Cod:

55020AGF

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Ceas smartwatch Huawei Watch Ultimate Expedition, Black de la Huawei

HUAWEI WATCH Ultimate este construit pentru a te insoti in toate aventurile tale, o capodopera creata a unui ceas inteligent, pe cat de dinamic, pe atat de durabil. Cresteti noi inaltimi, aruncati-va in noi adancimi si explorati adancul necunoscut, stiind ca acest ceas va sprijina!

 

 

Culmea tehnologiei si designului

Carcasa din metal lichid pe baza de zirconiu a HUAWEI WATCH Ultimate, o premiera pentru un ceas inteligent, este mai puternica si mai rezistenta la uzura si coroziune. Ceea ce inseamna ca este construita pentru a rezista chiar si la rigorile celor mai dificile terenuri, de la dunele din desert la muntii maiestuosi.

 

 

EXPEDITIE NEGRU

HUAWEI WATCH Ultimate EXPEDITION BLACK este creat pentru cei care indraznesc sa viseze, cu designul sau iconic de inel ceramic rosu si negru, sofisticarea nanotehnologica si tahimetrul formidabil, oferindu-va puterea si pasiunea de a merge mai sus si mai departe!

 

HUAWEI WATCH Ultimate EXPEDITION BLACK

 

Cadranele HUAWEI WATCH Ultimate, inspirate de compasul de 360°, iti vor scoate la iveala exploratorul din tine!

 

Aruncati o privire, invatati multe

Ecranul LTPO AMOLED de 1,5 inch LTPO se potriveste perfect sub cadranul de safir al ceasului si ofera informatiile esentiale dintr-o privire, astfel incat fiecare scufundare si fiecare ascensiune sa poata fi efectuate cu incredere absoluta.

 

 

Arata-ti stilul

Creati un cadran de ceas personalizat dintr-o imagine din Galerie sau alegeti din multitudinea de cadrane de ceas descarcabile, apoi combinati-le pentru a gasi aspectul si aspectul care va plac.

 

Scufundare la noi adancimi

 

 

 

ISO 22810

Standard de rezistenta la apa 10 ATM

100 de metri

Rezistenta la apa in timpul scufundarilor

Certificat EN 13319

Un standard recunoscut la nivel international pentru accesoriile de scufundare.

 

Rezistenta la apa

HUAWEI Watch Ultimate va ofera libertatea de a face scufundari mai dificile, datorita designului sau rezistent la apa cu 16 structuri si a filtrului rezistent la apa la nivel de microni.

 

O mare de posibilitati

Diverse moduri de scufundare, cum ar fi scufundarea recreativa, scufundarea tehnica, scufundarea in modul de masurare si scufundarea libera, setarile flexibile si datele de nivel inalt fac din HUAWEI WATCH Ultimate cel mai bun prieten al scafandrilor.

 

Construit pentru cei cu inima curajoasa

HUAWEI WATCH Ultimate este primul ceas inteligent care ofera un mod de scufundare la 100 de metri, cu o gama de algoritmi de scufundare de nivel profesionist si ghidare pentru scufundari. Sunt disponibile si masuratori de nivel inalt, precum CEIL, pentru a va oferi o liniste de neegalat, in timp ce va scufundati in adancurile oceanului.

   
HUAWEI WATCH Ultimate free diving mode

Du-l la limita

Modul nou-interactiv de scufundare libera suporta inregistrarea adancimii de 100 de metri, setari flexibile si jurnale de curbe de scufundare, oferindu-va tot ce aveti nevoie pentru a imbratisa noi aventuri!

 

An Outdoor

Overachiever

HUAWEI WATCH Ultimate for outdoors

Pastrati cursul

Modul Expedition Mode nou-nout al HUAWEI WATCH Ultimate este sustinut de Dual-Band Five-System GNSS pentru a asigura o pozitionare mai precisa. Modul sau de intunecare special conceput faciliteaza citirea in medii slab iluminate, fie ca este vorba de o noapte langa focul de tabara sau de o drumetie sub stele.

   

Marcajele de localizare continua si navigatia Route Back va vor readuce pe drumul cel bun daca va abateti vreodata de la traseul batatorit.

   

Protejeaza sanatatea dumneavoastra

HUAWEI WATCH Ultimate capteaza ritmul cardiac dinamic si alti indicatori de sanatate cu o precizie remarcabila, continuand in acelasi timp sa monitorizeze datele cruciale in timpul antrenamentelor, cum ar fi SpO2 si ritmul cardiac in timp real. Acesta va trimite chiar si alerte in timp util ori de cate ori detecteaza ceva anormal, cum ar fi un nivel scazut de oxigen sau o frecventa cardiaca ridicata.

 

100+ Moduri de antrenament

Cu peste 20 de moduri de fitness profesionale si peste 100 de moduri de fitness de baza, acest ceas acopera activitatile in aer liber la care visati, de la drumetii, la alergare de fond si la alpinism. Urmarirea de precizie va ofera acces la o multitudine de date, inclusiv calorii, distanta, traseu si nu numai, cu o multime de sfaturi pe parcurs pentru a va bucura mai mult de peisaj.

 

 

Gestionarea inteligenta a energiei in aer liber

Atunci cand este activat un mod outdoor, cum ar fi mersul pe jos, drumetii sau alergare pe traseu, puteti personaliza ecranul ceasului pentru a obtine doar cele mai importante informatii dintr-o privire si beneficiati de moduri inteligente de gestionare a energiei, care tin cont de nevoile dvs. imediate si pe termen lung.

 

Durata de viata a bateriei de 2 saptamani

HUAWEI WATCH Ultimate ofera o incarcare wireless extrem de rapida si, odata incarcat complet, poate rezista 14 zile inainte de a avea nevoie de o noua incarcare, ceea ce il face un companion de incredere in aventurile tale in aer liber.

 

 

Swing ca un profesionist

Ceasul inregistreaza o multitudine de date despre swingul de golf, inclusiv viteza de swing, ritmul de swing, timpul de backswing si timpul de downswing. Modul Driving Range va urmareste swing-ul pana la ultimul detaliu, cu demonstratii si sfaturi utile pentru a va duce jocul la noi culmi.

 

huawei-watch-ultimate-ecg-analysis.webp (383×541)

Analiza ECG bataie cu bataie

Tehnologia noua si imbunatatita a electrozilor a facut ca ECG colectarea semnalului ECG mai precisa si mai receptiva. Doar atingeti electrodul de pe partea laterala timp de 30 de secunde pentru a obtine in timp real date care va pot ajuta sa depistati afectiuni cardiace comune la prima ocazie.

   
huawei-watch-ultimate-arterial-stiffness-detection.webp (383×541)

Detectarea rigiditatii arteriale

Senzorii ECG si PPG de inalta precizie detecteaza rigiditatea arteriala. 

   
huawei-watch-ultimate-heart-rate-monitoring.webp (383×535)

Managementul sanatatii pe toata durata zilei

Tehnologia HUAWEI TruSeenT 5.0+. imbunatateste acuratetea citirii ritmului cardiac in timpul antrenamentelor intense, valorificand opt senzori fotoelectrici, doua grupuri de senzori de lumina surse de lumina, un algoritm Al actualizat si un algoritm Al imbunatatit, precum si un sistem curbat de lentila din sticla curbata.

   
HUAWEI WATCH Ultimate SPO2 monitoring

Cu masuratorile SpO2, facute posibile de monitorizarea ritmului cardiac HUAWEI TruSeenT 5.0+, puteti fi linistit stiind ca atunci cand vine vorba de HUAWEI WATCH Ultimate, grija curge prin sange!

   
HUAWEI WATCH Ultimate stress monitoring

Un monitor de stres mereu pregatit este la indemana pentru a urmari si gestiona orice incercari si necazuri zilnice, cu exercitii de respiratie linistitoare pentru a va ajuta sa va linistiti.

   
HUAWEI WATCH Ultimate sleep monitoring

Algoritmul de monitorizare a somnului HUAWEI TruSleep™ 3.0 identifica starile cheie ale somnului, cu scoruri privind calitatea somnului si sfaturi personalizate despre cum sa va odihniti cat mai bine.

   
huawei-watch-ultimate-Bluetooth-calling.webp (621×610)

Apelare Bluetooth

Raspundeti si respingeti apelurile primite, trimiteti raspunsuri rapide personalizate si vizualizati jurnalele de apeluri, pentru a ramane conectat chiar si atunci cand plecati.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Smartwatch
Sistem inchidere Catarama
Dimensiune carcasa (mm) 48.5 x 48.5 x 13
Grosime carcasa 13 mm
Greutate 76 g

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Barbati
Stil Casual
Sistem de operare compatibil Android iOS
Material curea/bratara Silicon
Culoare curea/bratara Negru
Material carcasa Metal Ceramic
Culoare carcasa Negru
Conectivitate Bluethooth
Continut pachet

1 x Curea

1 x Cablu Incarcare

1 x Ceas smartwatch

Brand compatibil Huawei
Model compatibil Universal

SPECIFICATII TEHNICE

Display Digital
Tip display LTPO AMOLED
Dimensiune display 1.5 inch
Stil display Rotund
Autonomie 336 h

FUNCTII

Activitate monitorizata

Pasi

Ritm cardiac

Distanta

Calitate somn

SPO2

Functii

Notificari apeluri si mesaje

Rezistenta la apa

Reminder Apel

Bleutooth

Moduri sport

Rezistenta la apa 10 atm
Senzori

Barometru

Temperatura

Magnetometru

Accelerometru

Giroscop

Optic de ritm cardiac

Adancime

Tehnologie Smart
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Ceas smartwatch Huawei Watch Ultimate Expedition, Black

Rating general:
5
5 (3)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Selina (Oradea) - Scor: 5/5 | acum 11 luni
Ceas smartwatch Huawei Watch Ultimate Expedition, Black

Livrare la timp, produs conform comanda.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Gigi - Scor: 5/5 | acum 11 luni
Ceas smartwatch Huawei Watch Ultimate Expedition, Black

Materiale premium , constructie solida, acuratete in masurari, interfata suport usor de accesat, programe de miscare pt toate sporturile, senzori de calitate, usor si placut de vorbit la telefon exact din ceas, baterie care face fata indiferent de cate lucruri accesezi, intr-un cuvant un ceas exceptional care merita achizitionat mai ales cind miscarea si sportul devin lucruri importante in viata.

produs cumparat de la Badabum.ro.
mobiemi - Scor: 5/5 | acum 11 luni
Ceas smartwatch Huawei Watch Ultimate Expedition, Black

Foarte multumit, un ceas deosebit de frumos, materiale premium. Bateria tine 7 zile cu AOD activat. Singurul minus este lipsa e-sim.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.