Soundbar LG QP5 Éclair, 3.1.2, 320W,Dolby Atmos, Dolby Vision passthrough, subwoofer wireless low-vibration, eARC, HDMI 2.1, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar LG QP5 Éclair, 3.1.2, 320W,Dolby Atmos, Dolby Vision passthrough, subwoofer wireless low-vibration, eARC, HDMI 2.1, alb de la LG

 

Conceput in dimensiuni mai mici pentru a fi in armonie cu casa dumneavoastra.

3.1.2 Channel si Dolby Atmos intr-un design compact

 

3.1.2 Channel Audio si Dolby Atmos plaseaza sunetul in jurul dvs. pentru o experienta audio mai realista. Noul LG Eclair QP5 este un pachet complet cu un sunet puternic si captivant, intr-un format mai compact.
 

 

Sunet clar si puternic cu un nivel redus de vibratii

 

Modelul compact LG Eclair QP5 are un subwoofer bidirectional care minimizeaza vibratiile la orice volum. Acest lucru va ofera un sunet clar, de inalta calitate, cu mai putina distorsiune, astfel incat va puteti bucura de filme si muzica fara sa va faceti griji ca ii deranjati pe ceilalti.

 

 

Bas profund si clar cu mai putine vibratii

 

Subwoofer-ul bidirectional al Eclairului minimizeaza, de asemenea, vibratiile. Astfel, veti avea parte de acelasi bas mare ca la un soundbar de dimensiuni mari, dar cu mai putine trepidatii ale difuzoarelor.

 

 

Actualizati-va bara de sunet cu procesorul cu IA al televizorului dvs. LG

 

Procesorul 2021 Alpha 9 cu IA actualizat ajuta bara dvs. de sunet LG sa produca un sunet mai bun. Partajarea modului de sunet al televizorului permite barei de sunet sa utilizeze puterea de procesare a televizorului si Sound Pro IA pentru a face tot ceea ce auziti mai clar si mai coerent, chiar si provenind de la diferite surse de continut. Doar o combinatie a barei de sunet LG Soundbar cu televizorul LG va permite sa va bucurati de televizorul dvs. la maxim.

 

Exista o imagine a cipului alfa noua pe televizor si exista o bara de sunet chiar dedesubt. Exista, de asemenea, un efect de unda sonora care iese din bara de sunet.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Design soundbar Cu subwoofer
Subwoofer wireless Nu
Numar canale 3
Putere 320 W
Putere soundbar 100 W
Putere subwoofer 220 W
Culoare Alb

CONECTIVITATE

Conectivitate Bluetooth USB Wi-Fi
Versiune Bluetooth 4.0
Conectori intrare

1 x HDMI

1 x Optical

Conectori iesire 1 x HDMI

CARACTERISTICI SUNET

Tehnologii audio

Dolby Atmos

Dolby Vision DTS

Tuner FM

ALIMENTARE

Consum subwoofer 38 W
Consum soundbar 36 W
Putere consumata in stand-by 0.5 W

DIMENISUNI

Dimensiune soundbar 296 x 126 x 59.9 mm
Dimensiune subwoofer 388 x 185 x 291 mm
Greutate soundbar 1.5 Kg
Greutate subwoofer 7.7 Kg

ACCESORII

Continut pachet 1 x Soundbar
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.