Soundbar Creative Stage SE, Sound Blaster 2.0, Bluetooth 5.3, USB-C/A, Telecomanda

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
318,85 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.69 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

51MF8410AA000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar Creative Stage SE, Sound Blaster 2.0, Bluetooth 5.3, USB-C/A, Telecomanda de la Creative

CREATIVE STAGE SE BT Soundbar



Proiectat pentru divertisment si jocuri, Creative Stage SE este o bara de sunet de inalta performanta, sub monitor, pentru computer si console de jocuri. Unsoundbar elegant, care ofera o acustica puternica cu driverele racetrack cu reglaj personalizat si tehnologia Sound Blaster, care imbunatateste si mai mult calitatea sunetului si imersiunea pentru a va completa imaginile.

Creative Stage SE se alimenteaza prin intermediul unui adaptor de alimentare si se conecteaza la computerul dvs. cu un singur cablu USB sau fara fir cu Bluetooth 5.3. Amprenta sa mica permite, de asemenea, o plasare flexibila sub monitor si este foarte potrivita pentru incaperi mai mici. In plus, bara de sunet este usor de configurat si de controlat, butonul multifunctional fiind amplasat convenabil in partea laterala a barei de sunet, pentru a ajunge usor la ea pentru a porni sau a regla volumul.

Luati in considerare Creative Stage SE ca un binemeritat pas inainte fata de boxele audio de la computer sau boxele stereo de baza!

 

Experimentati o calitate audio superioara cu Creative Stage SE! Echipat cu drivere puternice de tip racetrack full-range si radiatoare supradimensionate, aceasta bara de sunet sub monitor este capabila sa redea o reproducere audio mai clara si mai incisiva, chiar si fara un subwoofer. Cu o putere de varf de 48 W, aceasta bara de sunet ingenioasa este capabila sa creeze un sunet de o calitate mult mai buna decat barele de sunet Bluetooth obisnuite. Vorbim despre un upgrade!

 

Creative Stage SE este inarmat cu tehnologiile audio Sound Blaster-Clear Dialog si Surround, care va ofera o inteligibilitate vocala imbunatatita si o experienta surround extinsa intr-o clipa. Bucurati-va de o experienta asemanatoare celei de la cinema in confortul propriei case si concentrati-va pe ecran fara a fi nevoiti sa depindeti de subtitrari.

 

SURROUND

Completati-va experienta imersiva a filmelor cu tehnologia noastra Surround, alimentata de Sound Blaster, pentru a oferi o scena sonora mai ampla pe suportul dvs. media! Aceasta este capabila sa identifice si sa imbunatateasca informatiile spatiale ale sunetului primit prin intermediul filtrelor audio Sound Blaster, optimizand astfel experienta de ascultare atat pentru continutul sursa cu doua canale, cat si pentru cel cu mai multe canale. Rezultatul este o scena sonora extinsa si un sunet spatializat de la orice tip de sursa audio, inclusiv Netflix, HBO si Amazon Prime Video, oferindu-va o experienta de ascultare mai realista si mai confortabila, asemanatoare celei din cinematografe.

 

DIALOG CLAR

Este grozav cand filmul sau jocul dvs. vine cu un sunet bogat si imersiv, dar este o dezamagire totala daca dialogul este inecat printre efectele sonore explozive si muzica. Clear Dialog extrage vocea si dialogul vorbit printr-un algoritm, apoi le imbunatateste si le amplifica in mod inteligent, permitandu-va sa auziti clar fiecare silaba si fara a compromite celelalte efecte ambientale.

 

 

Comutati intre o reproducere audio mai calda si una mai luminoasa cu noua noastra functie, Tone Adjustment. Acum puteti regla si ajusta neutralitatea tonala pe Creative Stage SE prin simpla apasare a unui buton!

 

Sunete mai calde:

Se inclina spre frecventele joase, basul si vocea devenind mai proeminente. Frecventele mai inalte sunt mai linistite si mai atenuate, lasandu-va cu un sunet cald si linistitor.

 

Sunete luminoase:

Acest ton reproduce mai bine sunetele inalte, lasandu-va cu un sunet clar si clar.

 

 

CONECTIVITATE FLEXIBILA

Creative Stage SE este alimentat prin intermediul unui adaptor de alimentare si suporta atat USB digital audio, cat si Bluetooth. Pur si simplu conectati dispozitivele dvs. la Creative Stage SE utilizand cablul USB-C la USB-A furnizat si sunteti gata de plecare! De asemenea, puteti face streaming wireless de pe dispozitivele mobile cu cea mai recenta tehnologie Bluetooth 5.3 si va puteti bucura de muzica la birou sau in timp ce va relaxati pe canapeaua din cealalta parte a camerei!

 

Cu un design negru elegant si un finisaj lucios, Creative Stage SE se potriveste usor cu orice configuratie de birou si se potriveste perfect sub monitor. In plus, cu ajutorul butonului de control al volumului integrat, situat in partea laterala a barei de sunet, este usor sa efectuati ajustari rapide ale sunetului din mers.

 

BUTON MULTIFUNCTIONAL

Butonul de dimensiuni satisfacatoare va permite sa porniti sau sa opriti manual bara de sunet, sa comutati intre modurile USB si Bluetooth si sa reglati volumul.

   

SI TELECOMANDA IR

In timp ce telecomanda* ofera mult mai multe functii, cum ar fi redare/pausare, mute, reglarea tonului si activarea modurilor Surround si Clear Dialog.

*Bateriile AAA nu sunt incluse

CARACTERISTICI GENERALE

Tip sistem 2.0
Putere RMS 48 W
Banda de frecventa 55 - 20000 Hz
Tip boxa

Bluetooth

Soundbar

Distorsiuni 80 dB
Telecomanda Da
Difuzoare 2
Continut pachet

1 x Telecomanda

1 x Cablu alimentare

1 x Soundbar

Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.