Soundbar SONY HT-S40R, 5.1, 600W, Bluetooth, Dolby Audio, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.945,40 lei
Pret 36 Rate Optimo: 71.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HTS40R.CEL

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar SONY HT-S40R, 5.1, 600W, Bluetooth, Dolby Audio, Negru de la Sony

HT-S40R aduce un sunet surround puternic de 600 w cu Dolby Digital® intr-un format 5.1ch, care ofera o experienta audio fantastica in camera dvs. de zi. O combinatie impresionanta de soundbar, subwoofer si difuzoare spate fara fir permite un sunet de umplere a camerei, care va pune in centrul actiunii.

 

Experimentati un sunet surround puternic Dolby Digital® de 600 w intr-un format de 5.1 canale, cu o combinatie de soundbar, subwoofer si difuzoare spate fara fir.

 

Cu un amplificator wireless montabil pe perete pentru a alimenta difuzoarele din spate, nu exista fire intre partea din fata si cea din spate a camerei dvs. pentru a va impiedica. Subwooferul si bara de sunet au, de asemenea, o singura conexiune de alimentare, astfel incat sa puteti viziona sau asculta continutul preferat de pe HT-S40R, bucurandu-va de un sunet cinematografic superb, fara aglomeratie sau complexitate suplimentara.

 

Un amplificator wireless montabil pe perete alimenteaza difuzoarele din spate, astfel incat sa nu existe fire intre partea din fata si din spate a camerei pentru a va impiedica in timp ce va bucurati de continutul preferat.

 

HT-S40R ofera optiuni de conectivitate versatile, astfel incat sa va puteti bucura de continut cu usurinta. Este inclusa o conexiune de iesire HDMI (TM) sau pentru si mai putine fire din sufrageria dvs. puteti trimite audio la HT-S40R fara fir cu un Bluetooth® care accepta televizorul Sony BRAVIA. De asemenea, nu doar filmele suna uimitor, HT-S40R este creat si pentru muzica. Utilizati Bluetooth® pentru a transmite fara fir muzica de pe smartphone sau utilizati portul USB pentru a conecta si reda muzica de pe un stick de memorie USB.

 

HT-S40R are o iesire HDMI ™, Bluetooth® care accepta conexiunea wireless cu Bravia si capacitatea de a reda muzica de pe telefon cu Bluetooth®. Un port USB este, de asemenea, inclus pentru a va permite sa conectati si sa redati audio de pe un stick de memorie USB.

 

O bara de sunet compacta, subtire, cu un subwoofer discret si difuzoare spate fara fir. HT-S40R este conceput sa se potriveasca perfect cu televizoarele Bravia si sa completeze camera de zi.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Design soundbar Cu subwoofer
Numar canale 5
Putere 600 W
Culoare Negru

CONECTIVITATE

Conectivitate Bluetooth
Versiune Bluetooth 5.0
Conectori intrare 1 x USB 1 x Analog In
Conectori iesire 1 x HDMI

CARACTERISTICI SUNET

Tehnologii audio Dolby Digital Dolby Dual Mono
Caracteristici speciale Telecomanda Mod noapte

ALIMENTARE

Consum soundbar 55 W
Putere consumata in stand-by 0.5 W

DIMENISUNI

Dimensiune soundbar 900 x 52 x 74.5 mm
Dimensiune subwoofer 192 x 385 x 362 mm
Greutate soundbar 2 kg
Greutate subwoofer 7.8 kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.