Sony Soundbar HTXT100, 80W, Bluetooth, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar HTXT100, 80W, Bluetooth, Negru de la Sony

Auditie completa
Optimizati sunetul filmelor si muzicii preferate. Conceputa pentru a sta sub televizor, HT-XT100 combina tehnologia virtual surround pe 2.1 canale cu un subwoofer incorporat, pentru sunet cinematografic echilibrat. Datorita designului multifunctional, aceasta poate fi utilizata ca boxa wireless, astfel ca veti putea reda muzica intr-o clipa, utilizand conectivitatea Bluetooth prin NFC, dintr-o singura atingere.
 
 
Fiti in mijlocul actiunii
Simtiti intreaga forta a fiecarei coloane sonore cu acest sistem de boxe pe 2.1 canale. Modelul HT-XT100 este conceput sa furnizeze un sunet captivant pe toata gama de frecvente, pe care sa il auziti din toate directiile. Cu subwooferul incorporat, fiecare sunet de bas, explozie si cursa de masini va prinde viata in jurul dvs.
 
 
Sunet puternic pentru toate dispozitivele dvs.
Cu o multime de functii de conectivitate, veti putea experimenta un sunet surround puternic, curat pentru tot ceea ce vizionati si ascultati. Conectati-va dispozitivele rapid si usor prin Bluetooth si NFC, sau direct prin USB pentru a-l transforma in hubul dvs. de mare putere pentru muzica.
 
 
Parte a mobilierului, solutia audio premium completa
Designul modern, minimalist, al modelului HT-XT100 este conceput pentru a completa orice camera din casa. Aceasta boxa de baza compacta poate fi utilizata ca stativ de televizor, economisind spatiul, iar datorita profilului subtire si inaltimii de 8 cm (3,2") poate fi pozitionata fara probleme in locuri inguste.
 
 
Baza sonora
Boxa de baza are un subwoofer puternic incorporat, care ofera filmelor si muzicii un sunet profund pentru frecventele joase si medii. Dispune si de difuzoare coaxiale bidirectionale si de un super-tweeter, pentru auditie pe toata gama de frecvente.
Amplificator digital S-Master
Utilizeaza o cale simplificata a semnalului si procesare digitala integrala, fara etapele analogice multiple necesare in cazul amplificatoarelor conventionale, oferindu-va astfel sunete puternice cu distorsiuni minime.
   
Redare optimizata
Prin imbinarea tehnologiilor de sunet de la Sony, ClearAudio+ optimizeaza sunetul pentru a putea asculta muzica, dialoguri si efecte de sunet mai clare si mai distincte.
   
Redare wireless prin Bluetooth
Bucurati-va de muzica la o calitate excelenta atunci cand va conectati tableta sau smartphone-ul direct la boxa de baza prin Bluetooth.
   
Conectati-va intr-o clipa
Pur si simplu atingeti smartphone-urile si tabletele compatibile NFC de boxa de baza si stabiliti o conexiune instantanee prin Bluetooth cu o singura atingere.
   
Redare USB
Cu redarea instantanee, veti fi captivat de toate melodiile preferate din momentul in care va conectati playerul MP3 sau dispozitivul USB.

CARACTERISTICI PRINCIPALE


Putere totala(W) 80

SPECIFICATII AUDIO


Decodare sunet Dolby Digital, Dolby Dual Mono

CONECTIVITATE


Porturi HDMI, Audio in, USB

Alte conexiuni Bluetooth, NFC

CARACTERISTICI SPECIALE


Functii ClearAudio+, Amplificator digital S-Master, Mod nocturn

ALTELE


Culoare Negru

Dimensiuni (D x H x W mm) 311 x 79 x 702 mm

Greutate (Kg) 6.5

Putere consumata (W) 25

Altele Incinta Bass Reflex, 2.1 canale (subwoofer incorporat)

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.