SSD extern Crucial X6, 500GB, 2.5", USB 3.0, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
360,94 lei
Pret 36 Rate Optimo: 13.23 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CT500X6SSD9

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere SSD extern Crucial X6, 500GB, 2.5", USB 3.0, Negru de la Crucial

Crucial X6 SSD portabil

Cat de mult puteti transporta intre varfurile degetelor? Cu Crucial® X6 Portable SSD, raspunsul este: Foarte mult! Fie ca descarcati videoclipuri pentru calatorii offline, organizati fotografii de familie, colaborati cu colegii de clasa sau plecati intr-o aventura mareata, Crucial X6 este accesibil si gata sa va insoteasca oriunde.

img.png (1024×1021)
   

SSD-ul care va duce acolo unde HDD nu poate ajunge.

Cu viteze de pana la 5,6 ori mai rapide decat cele mai multe HDD-uri traditionale, Crucial X6 va permite sa incarcati si sa transferati rapid fisiere si sa va intoarceti la treburile zilnice. Spuneti adio pentru totdeauna hard disk-urilor lente si fragile si timpilor lungi de incarcare.

img.jpg (1024×684)
   

Unitate mica. Capacitate uriasa.

Cu o capacitate de pana la 4 TB, luati viata digitala cu dumneavoastra. Biblioteci foto, fisiere, jocuri si colectii de filme masive pot incapea acum in buzunar. La mai putin de 40 de grame, Crucial X6 cantareste mai putin decat cheile de la masina.

img.jpg (1024×684)
   

Gata pentru orice.

SSD-ul portabil X6 este dispozitivul de stocare care functioneaza cu aproape orice*: PC, Mac, PS4™, Xbox One, dispozitive Android si multe altele6. Pregatit pentru USB-C imediat ce este scos din cutie.

(*Adaptor USB-A disponibil separat.)

img.jpg (1024×684)
   

Fiabilitatea si durabilitatea sunt esentiale.

Crucial X6 a fost testat pentru a rezista la o cadere de 1,5 metri si este rezistent la socuri, vibratii si temperaturi extreme - protejand fisierele dvs. importante oriunde ati merge.

img.jpg (1024×684)

 

 

 

Vezi mai mult

  • Detalii
  • General
    • Serie
      X6
    • Tip HDD
    • Dimensiuni
      69 x 64 x 11 mm
    • Greutate
      42 g
  • Viteze De Lucru
    • Citire max.
      540 MB/s

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.