Telefon mobil Huawei Mate XS, Dual SIM, 512GB, 8GB RAM, 5G, Interstellar Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Huawei Mate XS, Dual SIM, 512GB, 8GB RAM, 5G, Interstellar Blue de la Huawei

Smartphone-urile P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite E, Mate30 Pro, MateXS sunt echipate cu Huawei Mobile Services si AppGallery ca magazin oficial de aplicatii. Acestea folosesc in continuare Android ca sistem de operare si EMUI 10 dar nu sunt livrate cu PlayStore sau alte aplicatii Google preinstalate. Ecosistemul Huawei este in continua crestere de la o saptamana la alta. Din ce in ce mai multe aplicatii locale si internationale pot fi descarcate direct din App Gallery.
 
Phone Clone
Foloseste aplicatia Huawei ce te ajuta sa iti muti toate datele de pe telefonul vechi: Fotografii, Contacte, Date, Aplicatii etc.
 
Explore AppGallery
Cauta aplicatia preferata in Huawei App Gallery. Toate aplicatiile de aici sunt sigure si testate de Huawei R&D.
 
MoreApps
MoreApps este o aplicatie - agregator dezvoltata de comunitate pentru ca tu sa ai toate aplicatiile importante la un click distanta. Incearca-o acum din AppGallery.
Arta Flexibilitatii
Deschideti aripile cu designul Falcon Wing HUAWEI al lui HUAWEI Mate Xs. Datorita Design-ului unui, Falcon, cu o balamala inovatoare, HUAWEI Mate Xs prezinta o tehnologie inovatoare, care ofera o senzatie vizuala remarcabila. Pliat ca un smartphone elegant, se potriveste perfect in buzunar si palma. Puteti fi intotdeauna gata pentru sarcini din mers. Deschideti-l, puteti explora mai multe datorita ecranului imersiv cu dimensiuni duble, care ofera confort si usurinta in utilizare.
 
 
Vezi mai multe odata
HUAWEI FullView ofera detalii clare si culori vii oriunde te uiti, in timp ce ecranul remarcabilul-8 inci1 va permite sa vedeti mai multe simultan. Nu este nevoie sa derulati inainte si inapoi, peisajul uluitor, fotografii pline de emotii si infografice complete sunt dezvaluite in fata ochilor.
 
 
Gata intr-o secunda
Butonul de alimentare al lui HUAWEI Mate Xs este conceput pentru a integra tehnologia de recunoasterea a aprentei. Astfel, puteti apasa usor pe partea laterala pentru a porni si a debloca telefonul in siguranta intr-o secunda.
 
Pionieri in era 5G Era
Echipat cu chipsetul Kirin 990 5G, HUAWEI Mate Xs atinge viteza si performanta de ultima ora in era 5G. Arhitectura procesorului cu eficienta energetica pd trei niveluri aduce performante de ultima ora cu un consum mai mic. NPU Dual-core plus Tiny-core creeaza o baza solida pentru dezvoltarea exploziva a viitoarelor capacitati AI.
 
 
Proiectat pentru prezent si viitor
Suportand atat arhitecturi NSA, cat si SA 5G4, HUAWEI Mate Xs va asigura sincronizarea cu evolutia 5G. Datorita design-ului cardului Dual-Sim si compatibilitatii largi a majoritatii benzilor 5G / 4G / 3G / 2G, sunteti mereu conectat.
 
 
Bucurati-va de mai multe. Temperatura constanta.
Introducerea sistemului inovator de racire al HUAWEI, gratie grafitului bionic flexibil, care se ridica la dubla provocare de pliere si disipatie echilibrata, HUAWEI Mate Xs poate ramane mereu cu o temperatura constanta. Transmiteti sau descarcati videoclipuri ultra-HD cu viteza mare, jucati toate jocurile dvs. 3D intensiv grafic si cufundati-va in emotiile lumii 5G, fara suprasolicitare.
Capturati fiecare stralucire
Integrand camera din spate si din fata, 40 MP Sistemul Supersensing Leica Quad Camera va permite sa surprindeti frumusetea lumii exact asa cum o percep ochii dumneavoastra. Departe sau aproape, intunecat sau luminos, maret sau mic, acum fiecare imagine poate fi surprinsa nu numai in mintea ta, ci si pe telefon.
 
Oglindeste-ti frumusetea
Fotografierea in oglinda cu ajutorul ecranului dual va permite dvs. si fotografului sa verificati si sa impartasiti idei creative in timp real pentru a va proiecta frumusetea exact cum doriti.
 
 
Lumineaza Noaptea
Camera de 40 MP absoarbe lumina si detalii pentru a surprinde povestile si oamenii frumosi chiar si in intuneric.
 
Orizontul nu este o limita
Camera Ultra MP, 16 MP, aduce magnificul munte si palatul intr-o singura perspectiva grozava.
 
 
Insotitorul de lunga durata
Datorita gestionarii mai bune a puterii chipsetului Kirin 990 5G si a bateriei de mare capacitate 4.500 mAh, HUAWEI Mate Xs ofera o durata de viata mai mare a bateriei. Va fi alaturi pentru o noapte de joc palpitanta sau o zi de prezentare exigenta, la fel ca un prieten de incredere.
 
 
Partenerul tau de incredere
Cu 55 W HUAWEI SuperCharge, chiar si bateria capacitiva de 4.500 mAh poate fi incarcata pana la 85% in doar 30 de minute7. Exact cat savurezi o ceasca buna de cafea, esti gata pentru o zi agitata.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip telefon Smartphone
Sloturi SIM Dual SIM
Tip SIM Nano SIM
Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 10
Numar nuclee 8
Model procesor Huawei Kirin 990
Frecventa procesor 2.86 GHz 2.36 GHz 1.95 GHz
Tehnologii 2G 3G 4G 5G
Conectivitate Wi-Fi Bluetooth NFC GPS
Senzori Accelerometru Barometru Giroscop Amprenta Busola Senzor de proximitate Senzor de lumina Senzor gravitational
Continut pachet Husa Telefon Incarcator telefon Casti
Culoare Albastru
Dimensiuni 146.2 x 161.3 x 11 mm 78.5 x 161.3 x 11 mm
Greutate 300 g

AFISARE

Dimensiune ecran 8 inch 6.6 inch 6.38 inch
Tip display OLED
Rezolutie (pixeli) 2480 x 2200 2480 x 1148 2480 x 892
Functii display Multi-touch

MEMORIE

Memorie interna 512 GB
Memorie RAM 8 GB
Slot card memorie NM

CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth 5.0
Standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac Wi-fi direct
Porturi USB Type C

FOTO VIDEO

Numar camere 3
Rezolutie camera frontala 40 Mpx 16 Mpx 8 Mpx
Blit Da

ALIMENTARE

Tip baterie Li-Ion
Capacitate baterie 4400 mAh
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.