Aparat de tuns barba Remington Endurance MB4200, tehnologie Anduranta, TrimShave, 0, 2-15mm, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de tuns barba Remington Endurance MB4200, tehnologie Anduranta, TrimShave, 0, 2-15mm, Negru de la Remington

Aparat de tuns barba Remington Endurance MB4200, tehnologie Anduranta, TrimShave, 0, 2-15mm, Negru
 
 
Aparatul de tuns barba Endurance, avand o tehnologie de anduranta dezvoltata special, a fost conceput pentru a conserva 70% din nivelul bateriei lui, dupa 12 luni*, devenind astfel aparatul de tuns barba pe care te poti baza oricand.

Aparatul Endurance vine impreuna cu un pieptan ajustabil care tunde barba de la 1mm la 15 mm, ajutandu-te sa obtii stilul dorit, modeland si stilizand cu precizie barba ta. In plus, acesta are si un mod turbo automat, care va imblanzi pana si cele mai dure si rebele fire de par, precum cele din zona barbiei.

Tehnologia TST (tehnologie de ras si tuns) a aparatului te ajuta sa obtii o piele cu aspect proaspat ras, fara iritatii, multumita lamelor cu varfuri rotunjite si a faptului ca este special conceput pentru a intinde pielea in timp ce tunde barba. Avand abilitatea de a aranja orice barba, de orice lungime, te poti baza in orice imprejurare pe acest aparat de tuns barba.

Anduranta garantata, pieptanul ajustabil, designul usor si husa pentru depozitare fac ca aparatul de tuns barba Endurance sa fie si partenerul ideal pentru toate calatoriile tale.

*Inchiderea de siguranta trebuie sa fie activata intre utilizari
 
Indicator al nivelului bateriei

Nu mai trebuie sa te ingrijoreze gandul ca aparatul tau de tuns barba te va lasa la greu in timpul tunsului. Indicatorul LED cu trei lumini iti arata precis cata baterie mai ai ramasa. Iar in caz ca ai nevoie, functia de incarcare rapida in 5 minute te va rezolva intr-o clipita!
   
Un tuns complet pe care te poti baza!

Poti obtine o varietate de lungimi si stiluri cu ajutorul pieptanului ajustabil cu lungimi intre 1 – 15mm, a lamei TST cu doua fete care iti va oferi precizie si te va ajuta sa obtii un aspect proaspat ras, si a modului turbo pentru a infrunta pana si cele mai dure fire de par. In plus, avand lame special concepute cu varfuri rotunjite, poti obtine toate acestea fara teama de a te irita.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.