Braun Uscator de par Satin Hair HD730, 2200 W, 2 viteze, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par Satin Hair HD730, 2200 W, 2 viteze, Negru de la Braun

Caracteristici generale Putere (W):2200Trepte viteze:2Nivele de temperatura:3Cablu alimentare (M):2 Accesorii si functii Functie ionica:DaFunctie aer rece:DaConcentrator de aer:NuDifuzor pentru volum:Da Caracteristici tehnice Culoare:Negru

 

 

Descriere
 

Uscatorul Satin Hair 7 

Conceput pentru uscare, 100% fara deteriorarea parului 
Uscatorul Braun Satin Hair 7 Colour este proiectat special pentru a va proteja parul delicat, vopsit. Previne deteriorarea de la caldura, oferindu-i parului dumneavoastra protectie optima - in conditii de performanta excelenta. Rezultat? Parul vopsit este vivace si are un aspect sanatos pentru mai mult timp. Pentru bucle stralucitoare sau o coafura dreapta si lucioasa, va recomandam sa combinati utilizarea uscatorului Satin Hair 7 Colour cu placa Satin Hair 7 Colour sau ondulatorul Satin Hair 7 Colour, oferindu-va coafura grozava de care aveti nevoie.
 

 

Pastreaza hidratarea parului  

 
Uscatorul Braun Satin Hair 7 nu va lasa parul ars si uscat. Braun Satin Hair 7 previne pierderea umezelii in timpul uscarii prin inducerea de ioni unici de satin in parul dumneavoastra! Acesti ioni incarcati negativ se ataseaza pe parul dumneavoastra incarcat pozitiv, reducand firele uscate si despicate, atragand particulele de umezeala din aer si directionandu-le spre locul de pe par unde sunt cel mai necesare.

Uscare antistatica  

 
Tehnologia unica cu ioni de la Braun produce un flux bogat de ioni satinati care invaluie fiecare fir de par in parte. Aceasta caracteristica actioneaza ca un hidratant natural in timpul uscarii, lasand parul stralucitor si fin.

 

Contra uscarii  

 
Cu tehnologia perfect calibrata a ventilatoarelor, Uscatoarele Satin Hair 7 de la Braun distribuie caldura in mod uniform astfel incat parul dumneavoastra sa se usuce in mod eficient fara a se deteriora. Functia impotriva uscarii previne "punctele fierbinti" periculoase si se asigura ca parul dumneavoastra isi pastreaza aspectul sanatos si stralucitor. 

Anti-rupere  


Filtrul ingenios cu plasa din partea posterioara a Uscatorului Satin Hair 7 de la Braun previne ruperea. Astfel, parul dumneavoastra nu va fi aspirat in aparat si nu se va incurca in interiorul acestuia. Acest lucru face coafarea si mai usoara - in plus, puteti indeparta cu usurinta filtrul pentru a curata dispozitivul.

Ideal pentru coafuri ondulate  

 
Uscarea cu ondulare este si mai usoara cu difuzorul. Reduce fluxul de aer pana la un jet usor pentru a va usca parul in mod bland, ceea ce inseamna bucle mai bine definite si semnificativ mai putine fire despicate. Dispunerea concava a elementelor pentru volum se adapteaza la forma capului dumneavoastra oferind confort in timpul coafarii.

   
Controlul exact al caldurii si fluxului de aer
Uscatorul de par Satin Hair 7 se adapteaza tuturor tipurilor de par si nevoilor de coafare fiind dotat cu 3 trepte de caldura si 2 trepte pentru fluxul de aer care pot fi setate separat. Prin urmare, ofera chiar si un flux puternic la temperaturi scazute. Avand 2.200 Watti chiar si parul des si foarte lung este uscat rapid si puternic pentru o finete stralucitoare.
 
Intrebari frecvente

 

1. Ce este tehnologia Braun IONTEC?
Tehnologia IONTEC este o combinatie de ioni negativi si o functie unica special conceputa pentru a oferi ingrijirea maxima a parului. Tehnologia de ioni activi impreuna cu functia superioara de control a caldurii sunt o descoperire inovativa care a dovedit ca ofera un par sanatos si frumos.

 

2. Exista beneficii extra la folosirea Braun IONTEC?
Tehnologia Braun IONTEC ofera parului subtire si deteriorate esentialul de umezeala pentru a-l mentine fin, stralucitor si sanatos.

 

3. Care este diferenta dintre tehnologia Braun IONTEC si alte tehnologii cu ioni?
Mult prea des diverse marci sustin ca tehnologia este folosita la produse insa beneficiile sunt foarte putin vizibile. Motivele sunt variate: pentru inceput, trebuie sa generezi tipul potrivit de ioni- acestia trebuie sa fie incarcati negativ pentru a-i oferi parului beneficiile necesare. Totodata, Numarul de ioni trebuie sa fie exact: este dificil (si scump) sa generezi numarul potrivit de ioni si sa-i trimiti acolo unde parul are nevoie. Tehnologia Braun IONTEC este conceputa sa asigure beneficiile optime ale ionilor folosind un sistem patentat care trimite numarul corect de ioni negativi in cel mai scurt timp posibil. Aceasta tehnologie va asigura ca parul dumneavoastra este tratat cu formula stiintifica perfecta pentru a-l ajuta sa arate frumos, stralucitor si sanatos.

 
Producator: Braun
Specificatii

Uscator Braun Satin Hair HD730, 2200 W, 2 viteze, Negru

 
Cod: HD730
 
Caracteristici generale

Putere (W):

2200

Trepte viteze:

2

Nivele de temperatura:

3

Cablu alimentare (M):

2

 
Accesorii si functii

Functie ionica:

Da

Functie aer rece:

Da

Concentrator de aer:

Nu

Difuzor pentru volum:

Da

 
Caracteristici tehnice

Culoare:

Negru

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.