deerma Uscator de par DEM-CF50W, 1500 W, 70 m/s, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
407,71 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 408,90 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 14.99 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DEM-CF50W (white)

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de par DEM-CF50W, 1500 W, 70 m/s, Alb de la deerma

Sunteți în căutarea echipamentului potrivit care nu numai că vă va usca părul în cel mai scurt timp, dar nici nu va contribui la deteriorarea părului? Uscătorul de păr Deerma va fi alegerea perfectă! Acesta se remarcă printr-un flux de aer de 70 m/s și, în plus, folosește ioni negativi, dar nu numai! Pentru un mai mare confort de utilizare, ai la dispoziție mai multe moduri diferite și accesorii dedicate incluse în kit. Vezi ce ți-a pregătit Deerma!

12Deerma/DEM-CF50W-white/6

Uscare rapidă

Uscătorul de păr Deerma este echipat cu un motor inovator fără perii care atinge o viteză uimitoare de 120.000 RPM. Acesta generează un flux de aer de până la 70 m/s. Acesta ajunge direct la rădăcinile părului, eliminând instantaneu excesul de umiditate și reducând timpul de uscare. Dar asta nu este tot. În ciuda puterii sale, uscătorul de păr oferă o senzație similară cu cea a vântului natural, ceea ce îl face mai confortabil de utilizat. Realizând o uscare rapidă, dar delicată, aparatul se asigură că părul este uscat, dar nu deteriorat.

12Deerma/DEM-CF50W-white/4

Design bine gândit

Aparatul Deerma folosește un motor trifazat fără perii, care garantează o funcționare lină și performanțe excepționale de uscare. Paletele ventilatorului sunt fabricate din aliaj de aluminiu aerospațial, ceea ce asigură nu numai că sunt ușoare, ci și durabile și de lungă durată. În plus, datorită designului său superior și tehnologiei avansate, garantează o funcționare stabilă. Investind în acest uscător, investiți în calitate și durabilitate, de care veți beneficia mulți ani de acum încolo.

12Deerma/DEM-CF50W-white/2

Îngrijire naturală

Căutați un gadget care nu numai că vă usucă, ci și vă îngrijește părul? Uscătorul de păr Deerma va fi alegerea perfectă! Datorită noii tehnologii de flux de aer și a unei palete de turbină spiralată cu 13 aripi, realizată din aliaj de aluminiu, uscătorul emite un flux de aer care imită o briză naturală și proaspătă – este delicat și moale. În plus, este echipat cu o secțiune specială care se bazează pe puterea plantelor. Aceasta conține ingrediente precum aloe vera, ulei de camelie, ginkgo biloba și arțar. Aceste particule sunt distribuite uniform în fluxul de aer cald, pătrunzând adânc în fibrele și rădăcinile părului. Acest lucru face ca părul să se usuce nu numai rapid, ci și să fie profund hrănit, neted și strălucitor.

12Deerma/DEM-CF50W-white/7

Puterea ionilor negativi

Uscătorul de păr Deerma folosește o tehnologie puternică de ionizare, generând până la 400 de milioane de ioni negativi. Aceștia pătrund adânc în rădăcinile și fibrele părului, netezindu-l. Rezultatul este un efect dublu de hidratare și netezire, care îmbunătățește în mod perceptibil starea părului dumneavoastră. Rezultatul este un păr moale, mătăsos și plin de strălucire.

12Deerma/DEM-CF50W-white/3

Controlul temperaturii

Mizează pe siguranța ta și alege un aparat Deerma! Uscătorul de păr utilizează un sistem inteligent de control al temperaturii NTC. Algoritmul acestui sistem funcționează la o frecvență uimitoare de 1000 de ori pe secundă, calculând cu precizie temperatura vântului la fiecare 1°C. Ca urmare, temperatura aerului este monitorizată și ajustată în mod constant, permițând uscarea părului la o temperatură confortabilă. Acest lucru este deosebit de benefic pentru cei cu părul fin și scalpul sensibil, care obțin o protecție suplimentară împotriva deteriorării.

12Deerma/DEM-CF50W-white/8

Diverse moduri de funcționare

Uscătorul de păr Deerma este extrem de versatil, oferind până la 11 moduri de funcționare. Acest lucru vă oferă libertatea de a alege temperaturile și modurile în funcție de propriile nevoi și preferințe, asigurând o îngrijire optimă pentru diferite tipuri de păr și scenarii. În plus, oferă și un mod de aer constant la 45°C. Acesta emite aer cald, tratând părul într-un mod blând și delicat, fără a arde scalpul. În plus, un indicator luminos multicolor indică modul activ, ceea ce face ca dispozitivul să fie și mai intuitiv de utilizat.

12Deerma/DEM-CF50W-white/9

Utilizare confortabilă

Gadgetul Deerma a fost conceput cu gândul la cel mai mare confort. Greutatea sa redusă, de doar 390 g, și dimensiunile compacte de 250 × 97 × 70 mm îl fac extrem de manevrabil și ușor de utilizat. În plus, datorită reducerii avansate a zgomotului, nivelul de zgomot al dispozitivului este de numai 56 dB, garantând o funcționare liniștită și pașnică. În plus, filtrul cu două straturi împiedică în mod eficient pătrunderea prafului și a părului în uscător. De asemenea, veți găsi inclusă o duză magnetică, care se poate roti la 360°, permițându-vă să direcționați cu precizie fluxul de aer și să controlați mai bine procesul de uscare.

12Deerma/DEM-CF50W-white/5

Accesorii suplimentare

Veți găsi, de asemenea, accesorii suplimentare incluse cu uscătorul. Duza magnetică, care se poate roti la 360°, vă va ajuta la coafarea zilnică, în timp ce cuierul magnetic facilitează depozitarea gadgetului. Îl puteți atașa la orice suprafață metalică, eliminând necesitatea de a face găuri. Uscătorul de păr va rămâne ferm pe suport – nu trebuie să vă faceți griji că va cădea din greșeală! Toate acestea contribuie la un confort sporit al utilizatorului.

12Deerma/DEM-CF50W-white/1

Inclus

  • uscător de păr
  • duză magnetică
  • cuier magnetic
  • manual de instrucțiuni

Producător Deerma
Model DEM-CF50W (alb)
Debit de aer 70 m/s
Tensiune nominală 220 V~
Putere nominală 1500 W
Frecvența nominală 50 Hz
Greutate 390 g
Dimensiuni 250 × 97 × 70 mm
Culoare Alb

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      1500

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.