Braun Uscator de par HD 710

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par HD 710 de la Braun

Uscatorul de par Braun Satin Hair 7 cu tehnologie IONTEC este proiectat special pentru a pastra stralucirea si pentru a proteja sanatatea parului dumneavoastra atunci cand va uscati parul.

Braun Research a reusit sa dovedeasca faptul ca, daca se foloseste caldura in exces in timpul uscarii, acest lucru duce la pierderea semnificativa a umezelii din par, avand ca rezultat o mai mare fragilitate, lipsa de stralucire si un aspect nesanatos. Uscatorul Braun Satin Hair 7 este asigurarea dumneavoastra pentru o coafare care protejeaza coafarea parului si functioneaza cu controlul constant, precis al caldurii, avand si o caracteristica de hidratare.
 

Inovatia IONTEC

Ca toate celelalte aparate Braun Satin Hair 7, uscatorul de par Braun Satin Hair 7 este dotat cu inovatia de ultima generatie de la Braun, IONTEC.

IONTEC este o Tehnologie unica, proiectata special pentru a proteja sanatatea parului dumneavoastra si prin urmare pentru a asigura o coafare sanatoasa. Jetul de ioni verzi elibereaza milioane de ioni de satin efectiv pe parul dumneavoastra pentru a atrage particulele de umezeala din aer in timp ce va uscati parul.

Rezultatul este o coafura impecabila, radianta si stralucitoare ce reflecta sanatatea parului dumneavoastra.

 

Echilibrul nivelului de umezeala

Ionii de satin invelesc fiecare fir de par si refac rapid echilibrul de umezeala al parului dumneavoastra, care se pierde de obicei prin coafarea cu caldura excesiva.

 

Contra uscarii

Uscatorul Satin-Hair 7 cu tehnologie unica IONTEC a fost proiectat special pentru a preveni uscarea si deteriorarea. Chiar imbunatateste nivelul de umezeala al parului dumneavoastra in timp ce il uscati in comparatie cu aparatele fara IONTEC.

 

Uscare antistatica

Tehnologia unica cu ioni de la Braun produce un flux bogat de ioni de satin care invaluie fiecare fir in parte. Aceasta caracteristica actioneaza ca un hidratant natural in timpul uscarii, imblanzind parul uscat si electricitatea statica, lasandu-va parul superb de stralucitor si fin.

 

Contra ruperii parului

Filtrul ingenios cu plasa din partea posterioara a Uscatorului Satin-Hair 7 de la Braun ajuta la prevenirea ruperii. Astfel, parul dumneavoastra nu va fi aspirat in aparat si nu se va incurca in interiorul acestuia. Acest lucru face coafarea si mai usoara - in plus, puteti indeparta cu usurinta filtrul pentru a curata dispozitivul.

 

Finalul perfect

Fluxul extra de aer rece va ofera finalul perfect pentru coafura dumneavoastra.

 

Controlul exact al caldurii si fluxului de aer

Uscatorul de par Satin-Hair 7 se adapteaza la toate tipurile de par si la toate nevoile legate de coafare deoarece este dotat cu 3 setari precise ale caldurii si 2 setari pentru fluxul de aer care pot fi fixate separat. Prin urmare ofera chiar si un flux puternic la temperaturi scazute. Daca utilizati 2.200 Watt chiar si firul gros se usuca repede si puternic pentru a obtine finete stralucitoare.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.