deerma Uscator de par CF15W, 2000 W, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
104,63 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 105,82 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 3.88 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CF15W

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de par CF15W, 2000 W, Albastru de la deerma

Acum vă puteți simți ca la un salon de coafură în propria casă. Uscătorul de păr Deerma CF15W vă permite să vă uscați părul rapid, dar în siguranță, oferă, de asemenea, 2 moduri și 2 viteze din care puteți alege. Puterea sa ajunge la 1600-2000 wați. Aparatul este extrem de ușor și la îndemână – îl puteți lua cu ușurință într-o călătorie. De asemenea, este prevăzut cu o duză magnetică pentru a vă aranja părul mai ușor.

Performanță impresionantă

Vei vedea că uscarea părului nu trebuie să dureze mult timp. Uscătorul de păr se remarcă prin puterea sa ridicată și funcționează la viteze de până la 18.000 rpm. De asemenea, aparatul are încorporat un ventilator cu 7 palete și poate oferi viteze ale fluxului de aer de până la 14 m3/s. Toate acestea vă permit să vă uscați părul în cel mai scurt timp, fără a risca să vă deteriorați.

2 moduri și 2 viteze din care poți alege

Adaptați performanța uscătorului la nevoile dvs. sau la tipul de păr. Modelul CF15W îți permite să alegi dintre 2 niveluri de viteză. De asemenea, oferă 2 moduri – aer cald și aer rece. Acest lucru îți poate ușura foarte mult coafarea părului și crearea unor coafuri frumoase. Încearcă opțiunile disponibile și vezi care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

Duză magnetică inclusă

Setul include un vârf magnetic, care poate fi rotit la 360° în voie. Acesta este ușor de montat și de îndepărtat. Acesta facilitează coafarea părului și ridică părul de la rădăcină. Este dotat cu izolație în 2 straturi, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vă puteți arde.

Sigur de utilizat

Uscătorul de păr CF15W este sigur de utilizat și nu vă va deteriora părul. Este echipat cu un sistem avansat de control al temperaturii. Dacă aceasta depășește un anumit nivel, aparatul este oprit automat. Acest lucru protejează în mod eficient uscătorul de supraîncălzire și vă puteți bucura de o utilizare sigură.

Vă poate însoți în călătoriile dvs.

Plecați în vacanță? Acum puteți lua cu ușurință uscătorul de păr cu dumneavoastră! CF15W cântărește doar 0,47 kg, ceea ce este mai ușor decât o sticlă de apă de 0,5 litri. De asemenea, este suficient de mic pentru a încăpea cu ușurință în valiza sau geanta de călătorie. Nu mai trebuie să sacrificați capacitatea de a vă usca părul rapid și confortabil atunci când sunteți plecat!

Sofisticat în fiecare detaliu

Uscătorul de păr Deerma CF15W are un mâner ergonomic care se așează perfect în mână și un cablu lung de 1,65 metri care îți permite să te miști liber. În plus, designul său atent gândit împiedică părul să se prindă în el. De asemenea, aparatul arată foarte bine și este rezistent la uzură. Culoarea albastră și detaliile din aur roz îi conferă un caracter încântător de elegant.

Producător Deerma
Nume Uscător de păr multifuncțional
Model CF15W
Putere nominală 1600-2000 W
Tensiune nominală 220-240 V
Viteză 18.000 rpm
Viteza aerului 14 m3/s
Frecvența nominală 50-60 Hz
Lungime cablu 1,65 m
Greutate 0,47 kg

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2000

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.