Uscator de păr Dyson Supersonic Origin, 1600 W, 4 Trepte temperatura, Motor digital V9, Negru-Nichel

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de păr Dyson Supersonic Origin, 1600 W, 4 Trepte temperatura, Motor digital V9, Negru-Nichel de la Dyson

Uscare rapidă. Fără căldură extremă.

Proiectat pentru a proteja părul și scalpul.

Uscătorul de păr Dyson Supersonic Origin vine cu cel mai popular accesoriu de coafare - concentratorul de aer. Designul mai lat și mai subțire al acestuia creează un curent de aer de mare viteză care este perfect pentru aranjarea părului pe secțiuni.

 

Imagine 3 mare

Părul sănătos reflectă lumina

Uscătorul de păr Dyson Supersonic ™ are funcție de control inteligent al temperaturii, care previne temperaturile extreme, protejându-l împotriva supraîncălzirii. Părul mai puțin deteriorat reflectă mai multă lumină într-o singură direcție, astfel încât aspectul este neted și lucios.

 

Imagine 4 mare

Tehnologia Air Multiplier: Uscare și styling în același timp

 

Cu toate că este mic, motorul V9 Dyson este puternic și de 6 ori mai rapid comparativ cu alte motoare ale uscătoarelor de păr. Combinat cu tehnologia Air Multiplier™, produce un jet controlat de aer, cu viteză mare și presiune mare, pentru uscare rapidă și coafare precisă.

Funcții și specificații

3 setări precise de viteză

3 setări precise de viteză

Uscătorul de păr Dyson Supersonic Origin are trei trepte de viteză pentru uscarea părului, în funcție de nevoi: viteză Mare pentru uscare rapidă și coafare, viteză Medie pentru uscare normală și viteză Mică pentru difuzarea aerului.

4 setări de temperatură

4 setări de temperatură

Uscătorul de păr Dyson Supersonic Origin dispune de 4 setări pentru controlul optim al temperaturii: 100°C pentru uscare și coafare rapidă, 80°C pentru uscare standard, 60°C pentru uscare blândă, respectiv 28°C pentru un flux constant de aer rece.

Jet de aer rece

Jet de aer rece

Jetul de aer rece este ideal pentru fixarea coafurii și ajută ca forma părului să se păstreze pentru un timp îndelungat.

Motor digital Dyson V9

Motor digital Dyson V9

Cu până la 110.000 rotații pe minut, motorul uscătorului de păr Dyson Supersonic Origin propulsează în amplificator 13 litri de aer pe secundă.

Control inteligent al temperaturii

Control inteligent al temperaturii

Spre deosebire de alte uscătoare de păr, Dyson Supersonic măsoară temperatura aerului de 40 de ori pe secundă pentru a preveni deteriorarea extremă provocată de căldură.

Concentrator de coafare

Concentrator de coafare

Designul mai lat și mai subțire al concentratorului reproiectat pentru coafare creează un curent de aer de mare viteză, perfect pentru aranjarea părului. Cu ajutorul acestuia poți coafa câte o secțiune de păr, fără a deranja restul părului.

 SPECIFICAȚII TEHNICE COMPLETE


Tip produs Uscător de păr
Putere 1600 W
Greutate 0,659 kg
Interval temperatură 28 - 100 °C
Lungime cablu 2,8 m
Tehnologie Air Multiplier
Trepte de temperatură 4
Setări viteză 3
Motor Motor digital V9
Accesorii incluse Concentrator de aer
Garanție persoane fizice 24 luni
Garanție persoane juridice 12 luni
Producător Dyson
Cod produs 475202-01

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      1600

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.