Uscator de par Remington Keratin Protect AC8820, 2200 W, 3 trepte de temperatura, 2 viteze, Gri/Aramiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
195,19 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 196,38 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 7.2 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AC8820

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de par Remington Keratin Protect AC8820, 2200 W, 3 trepte de temperatura, 2 viteze, Gri/Aramiu de la Remington



Parul stralucitor si cu aspect sanatos este la moda si va fi mult timp de acum incolo, insa, de cele mai multe ori, uscarea parului poate avea efecte daunatoare.

Daca iti usuci parul des la o temperatura inalta, risti sa obtii un par uscat si fragil, cu varfuri despicate. Din fericire, uscatorul de par Keratin Protect a fost conceput special pentru a proteja parul de aceasta caldura daunatoare.

Multumita uscatorului de par Keratin Protect, poti obtine rezultate profesionale iar parul tau sa fie de 3 ori mai protejat impotriva caldurii daunatoare din timpul uscarii*. Acum nu mai trebuie sa compromiti sanatatea parului tau!

Cheratina si Uleiul de Migdale din inelul uscatorului de par Keratin Protect se elibereaza treptat si se trasfera in par in timpul coafarii, lasand in urma un par mai puternic, mai elastic si cu aspect mai sanatos.

Uscatorul de par Keratin Protect are un motor de 2200W, o grila cu invelis ceramic care ofera o uscare rapida si o distribuire uniforma a caldurii, dar si un generator de ioni care produce cu 90%* mai multi ioni care lupta impotriva electrizarii parului, fixand umiditatea in par si oferind o stralucire cu efect anti-static. In plus, poti beneficia de un motor AC de lunga durata care ofera o uscare rapida si 5 setari de temperatura/viteza pentru a obtine coafura dorita.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip Clasic
Tip utilizare Profesional
Trepte de viteza 2
Set Da
Trepte temperatura 3
Accesorii incluse Difuzor, Concentrator
Continut pachet Difuzor; 1 x Concentrator; Grila detasabila
Putere 2200 W
Tensiune alimentare 230 V
Culoare Gri/Aramiu


DIMENSIUNI

Greutate 1.26 Kg

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2200
    • Difuzor pentru volum
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.