Uscator de par Rowenta Cooper Forever CV5519F0, 2100W, 2 viteze, 3 setari temperatura, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de par Rowenta Cooper Forever CV5519F0, 2100W, 2 viteze, 3 setari temperatura, Negru de la Rowenta

Uscare ultra rapida

Uscatorul de par Rowenta DC ofera pachetul perfect pentru obtinerea rezulatelor dorite. Sesiunile de uscare sunt rapide si eficiente datorita motorului puternic si performant de 2100 W. Cele 3 trepte de temperatura si 2 trepte de viteza ofera mai mult control asupra sesiunii de coafare pentru a obtine rezultate asa cum ii doresti. Conventratorul si difuzorul ofera o gama variata de coafuri, in timp ce functia de aer rece da coafurii tale forma dorita pentru o perioada indelungata.
 
Sesiuni de uscat rapide si eficiente

Uscatorul de par Rowenta DC ofera rezultate rapide cu usurinta totala. Puterea de 2100 W asigura sesiuni de uscare performante si eficiente de fiecare data. Uscatorul beneficiaza de un concentrator de mare precizie si un difuzor pentru volum natural si bucle definite, toate acestea ofera o gama variata de coafuri. Ai control total datorita celor 3 trepte de temperatura si a celor 2 trepte de viteza, iar datorita functiei de aer rece vei putea da orice forma coafurii tale pentru o perioada indelungata. Bucura-te de confort sporit datorita cablului lung de alimentare ce ofera libertate de miscare, a inelului de agatare pentru o depozitare usoara si a grilei detasabile ce garanteaza o curatare usoara pentru performante de lunga durata. Uscatorul Rowenta DC: produsul perfect sesiuni de uscare si stilizare rapide si eficiente.
 
Performante de uscare remarcabile

Produsul dispunde de o putere de 2100 W ce garanteaza sesiuni de uscare ultra eficiente si rapide.
   
Setari adaptabile

6 setari: 3 trepte de temperatura si 2 trepte de viteza pentru sesiuni de uscare si stilizare potrivite pentru orice tip de par.
   
Ultra precis

Uscatorul de par Rowenta este prevazut cu un concentrator subtire ce ofera un nivel remarcabil de precizie pana la ultimul detaliu, pentru coafuri pline de farmec.
   
Volum

Difozul inclue in pachet ofera volum natural parului cret.
   
Rezultate de lunga durata

Treapta de aer rece te ajuta sa fixezi coafura la finalul sedintei de uscare pentru rezultate de durata.
   
Usor de depozitat

Produsul este prevazut cu un inel pentru agatare ce permite o depozitare usoara.
   
Curatare usoara

Grila detasabila pentru o curatare cu usurinta si performane de lunga durata.
   
Confort in utilizare

Cablu de alimentare lung ofera libertate de miscare si confort sporit in utilizare.
   


CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip Clasic
Tip utilizare Uz casnic
Trepte de viteza 2
Trepte temperatura 3
Continut pachet 1 x Uscator de par
Putere 2100 W
Tensiune alimentare 220 V
Culoare Negru/Maro

DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.8 m
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2100

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.