Uscator de par Rowenta CV8373F0, 2300W, 3 trepte de temperatura, 2 viteze, aer rece, 1.8m, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par Rowenta CV8373F0, 2300W, 3 trepte de temperatura, 2 viteze, aer rece, 1.8m, negru de la Rowenta

Pentru o uscare profesionala

Uscatorul Rowenta Pro AC ofera rezultate profesionale, rapid si eficient, cu un generator de ioni pentru a reduce efectul de electrizare, lasandu-ti parul moale, usor de coafat si plin de stralucire. Motorul puternic AC si fluxul puternic de aer ofera o uscare perfecta intr-un timp scurt.

Uscatorul de par Rowenta Pro AC: Pentru o uscare profesionala 

Obtine rezultate profesionale si un par plin de stralucire datorita uscatorului de par Rowenta Pro AC. Generatorul de ioni reduce efectul de electrizare a parului lasandu-l moale, usor de coafat si plin de stralucire. Motorul puternic AC garanteaza o utilizare de lunga durata, in timp ce fluxul eficient de aer ofera rezultate perfecte. Cele 2 accesorii incluse in pachet ofera o varietate de optiuni de stilizare: concentratorul subtire pentru precizie sporita si finisare pana la ultimul detaliu, iar difuzorul de mari dimensiuni pentru a da parului tau volum natural.

Generator de ioni 

Beneficiile generatorului de ioni, impreuna cu ale invelisului exclusiv Cashmere Keratin, reduc efectul de electrizare a parului, lasandu-l moale, usor de coafat si plin de stralucire.

Motor profesional AC 

Bucura-te de performante de lunga durata datorita motorului performant AC ce garanteaza rezultate perfect o perioada lunga de timp.

Concentrator 

Pentru sesiuni de uscare precise si finisare perfecta a coafurii.

Putere mare pentru uscare rapida 

Uscatorul dispune de o putere de 2300 W ce asigura un flux de aer optim pentru uscare rapida si eficienta de fiecare data.

Difuzor 

Acesta este ideal pentru a da volum natural parului tau si un flux imbunatatit de aer.

Personalizare 

6 trepte: 3 pentru temperatura / 2 pentru viteza, ideale pentru a personaliza fluxul de aer in timpul sesiunilor de uscare in functie de fiecare tip de par.

Libertate de miscare 

Cablul de alimentare de 1.8 m ofera libertate de miscare si manevrabilitate imbunatatite pentru sesiuni de stilizare confortabile.

Rezultate de lunga durata 

Jetul de aer rece iti va permite sa finisezi coafura dupa bunul plac pentru o perioada lunga de timp.

Curatare usoara 

Grila detasabila pentru curatare usoara si performante de lunga durata.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      2300
    • Difuzor pentru volum
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.