Uscator de rufe, Vileda, Extensibil, Retractabil, Alb/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
314,28 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.52 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

V22965

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe, Vileda, Extensibil, Retractabil, Alb/Negru de la Vileda

Infinity Flex - cel mai bun uscator de rufe mare

Vileda Infinity Flex ofera o solutie perfecta si flexibila pentru rulare. Indiferent cat de multe si cat de mari sunt rufele tale, acest uscator de rufe de dimensiuni mari se adapteaza perfect nevoilor tale.

   

Are o suprafata totala de uscare de pana la 30 m, deci este perfect si pentru familii - Cadru central telescopic care poate fi extins de la 117 cm la 205 cm - Aripi laterale inalte: prin urmare, ideal si pentru articolele de imbracaminte lungi - Mari si extrem de fire rezistente - Foarte stabile si usor de utilizat - Este disponibil asamblat pentru o utilizare usoara si convenabila - Poate fi instalat cu usurinta atat in interior, cat si in exterior

 

De ce ai astepta? Cumparati acum uscatorul de rufe mare Vileda Infinity Flex!

   

Caracteristicile produsului

 

1. Cadru extensibil, telescopic

Rama poate fi extinsa pana la 2 metri, astfel incat pe uscatorul de rufe Vileda Infinity Flex pot fi asezate si textile mari precum lenjeria de pat si fetele de masa.

 

2. Aripi laterale inalte

Vileda Infinity Flex este un partener de incredere pentru familiile cu multe rufe, deoarece poate tine pana la 2-3 masini de spalat in acelasi timp. In plus, clapele laterale inalte sunt ideale si pentru articolele de imbracaminte lungi, cum ar fi pantalonii.

 

3. Fire mai groase, mai rezistente

Firele mari, foarte groase, lasa o urma mai usoara pe haine, asa ca calcarea va fi mai rapida.

   

Mai multe informatii despre uscatorul de rufe Vileda Infinity Flex

 

Cu uscatorul de rufe Vileda Infinity Flex, petrecerea va fi mai confortabila ca niciodata. Uscatorul de rufe flexibil, extras, ofera o suprafata totala de uscare de 30 m pentru uscare convenabila si practica. Vrei sa infasori fete de masa, lenjerie de pat sau alte textile mari? Datorita cadrului central telescopic (extensibil de la 117 cm la 205 cm), chiar si textilele mari se pot potrivi cu usurinta fara a fi nevoie sa le plieze. Rama are 1 metru inaltime, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca hainele vor freca podeaua.

Iar daca ai nevoie de si mai mult spatiu, noile aripi laterale supradimensionate se potrivesc chiar si celor mai lungi articole vestimentare, precum pantaloni sau rochii lungi. Articolele de imbracaminte mai mici, cum ar fi sosetele sau lenjeria intima, pot fi intinse rapid pe suportul pentru sosete fara a folosi penseta.

 

Extensibil si extrem de durabil

Datorita noii tehnologii, firele telescopice sunt extrem de rezistente, durabile si groase. Firele groase lasa urme mai usoare pe haine, astfel incat sa economisesti timp si la calcat. Uscatorul de rufe sta ferm pe picioarele stabile, paralele, chiar si atunci cand este complet desfasurat si impachetat. Noile imbinari practice sunt complet asamblate, ceea ce mareste si mai mult stabilitatea si faciliteaza plierea si desfacerea Infinity Flex si, de asemenea, previne plierea accidentala pentru siguranta.

Iar daca vrei sa iesi in aer liber: uscatorul de rufe Vileda Infinity Flex este realizat din otel si aluminiu si poate fi folosit in orice mediu. Nu uitati sa-l aduceti dupa ce hainele sunt uscate. In acest fel, puteti prelungi durata de viata a produsului, deoarece conditiile meteorologice dure pot deteriora si otelul.

 

Uscatorul mare de rufe este echipat si cu doua roti, cu ajutorul carora puteti muta confortabil uscatorul ambalat oriunde doriti, fie in exterior, fie in interiorul casei. Dupa utilizare, Vileda Infinity Flex poate fi pliat cu usurinta si depozitat in siguranta datorita sistemului de blocare a aripilor, care impiedica deschiderea accidentala a aripilor.

   

Principalele sale avantaje:

   

Cadru central extensibil

Cadrul central telescopic poate fi extins de la 117 cm la 205 cm.

   

Fire foarte groase pentru uscator de rufe

Firele tubulare foarte groase si durabile lasa mai putine urme pe haine.

   

Compact si usor de depozitat

Uscatorul de rufe Infinity Flex nu este doar extrem de stabil, dar datorita sistemului ingenios de prindere cu aripi, poate fi si pliat cu usurinta si depozitat in siguranta.

   

 

   

Caracteristicile produsului

   

Cadru central inalt

Cadrul central are 1 m inaltime de podea, deci este mai convenabil sa il incarcati, iar textilele mai mari nu trebuie sa fie pliate de mai multe ori pentru a nu ajunge pe podea.

   

Aripi foarte inalte

Aripile pliabile foarte inalte nu ofera doar mai mult spatiu: datorita inaltimii lor maxime de 1,28 metri, chiar si cele mai lungi articole de imbracaminte, cum ar fi pantalonii sau rochiile lungi de dama, pot incapea pe ele.

   

Mai putine sifonate, calcare mai scurta

Firele groase ale aripilor si firele tubulare extra groase ale cadrului central preseaza mai putin in haine, astfel ca calcarea poate fi scurtata cu pana la 20%.

   

Mai stabil si mai practic

Picioarele paralele ofera uscatorului de rufe mare o stabilitate suplimentara chiar si atunci cand este complet desfasurat. Poate fi deschis si pliat usor si rapid. Uscatorul este certificat TUV GS.

   

Cadru central extensibil

Un cadru central care poate fi extins dupa cum este necesar: pentru derularea articolelor vestimentare mari sau cantitati mai mari de imbracaminte. Plimbarea nu a fost niciodata atat de usoara si practica!

   

Un suport pentru sosete

Puteti intinde sosetele si lenjeria intima usor si rapid, fara pensete.

   

Pentru uz interior si exterior

Datorita rotilor, acest uscator mare de rufe poate fi mutat cu usurinta atat in interiorul, cat si in exteriorul casei, atat gol cat si ambalat.

   

Depozitare usoara si sigura

Dupa utilizare, pliati pur si simplu uscatorul de rufe si depozitati-l oriunde in casa. Pentru depozitare si manipulare in siguranta, sistemul de blocare a aripilor impiedica deschiderea neasteptata a aripilor.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip montare De sine statator
Utilizare Interior Exterior
Material Plastic Otel Aluminiu
Functii Extensibil Retractabil
Capacitate de uscare 30 m
Continut pachet Deshidratare
Culoare Negru Alb optic

DIMENSIUNI

Greutate 5.5 Kg
Lungime 216 cm 304 cm
Latime 56 cm
Inaltime 128 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.