Uscator de rufe Arctic DAPLH930W, Pompa de caldura, 9 kg, 15 Programe, Motor Silent Inverter, Silent (Night), Xpress Super Short, Clasa A++, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.122,92 lei
Pret 36 Rate Optimo: 77.82 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DAPLH930W

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe Arctic DAPLH930W, Pompa de caldura, 9 kg, 15 Programe, Motor Silent Inverter, Silent (Night), Xpress Super Short, Clasa A++, Alb de la Arctic

Uscare cu pompa de caldura

Cu  uscatoarele de rufe Arctic prevazute cu pompa de caldura economisesti energie datorita conservarii aerului cald si recircularii acestuia.  Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale. Hainele tale isi vor pastra culorile vii mai mult timp datorita procesului de uscare la temperatura redusa.

Technology Banner
Technology Banner

Articole de iarna si sport

Acest program se utilizeaza pentru hainele din material sintetic, bumbac sau materiale mixte,rezistente la apa (ex. jachetele functionale, pelerine etc).

Auto Antisifonare

Functia Auto antisifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului timp de 2 ore. Programul va roti rufele la intervale de 10 minute pentru a preveni sifonarea.

Technology Banner
Technology Banner

Uscare rapida

Ai 2 camasi de gata de calcat, in cel mai scurt timp posibil.

Caracteristici:

Cod EAN: 8690842554032
Greutate Bruta (kg): 42
Greutate Neta (kg): 41
Dimensiuni brute (HxIxA cm): 88,5x65x63
Dimensiuni nete (HxIxA cm): 84,6x59,7x59,9
Clasa energetica: A++
Consum (kWh/an): 258,6
Nivel zgomot (dB): 65

Capacitate incarcare (kg): 9
Culoare produs: White
Culoare usa: Piano Black
Usa transparenta
Unghi deschidere usa: 155º
Display PLX LED

Dotari

USCARE EFICIENTA CU POMPA DE CALDURA - Cu uscatoarele de rufe Arctic prevazute cu pompa de caldura economisesti energie datorita conservarii aerului cald si recircularii acestuia. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale. Hainele tale isi vor pastra culorile vii mai mult timp datorita procesului de uscare la temperatura redusa.


CHILD LOCK - Permite blocarea butoanelor uscatorului de rufe pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa uscatorul de rufe, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.


AUTO ANTISIFONARE - Functia Auto Antisifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului timp de 2 ore.
Rufele vor fi rotite la intervale de 10 minute pentru a preveni sifonarea.


AMANARE PORNIRE- Functia iti permite programarea uscarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de uscare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.


AFISARE TIMP USCARE RAMAS - Permite estimarea corecta a timpului de uscare pentru a evita modificarea programului tau zilnic. Vei sti mereu cat timp dureaza programul de uscare ales, si-ti vei putea organiza timpul asa cum doresti!


AQUA SURF - Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de uscare pentru rufele tale si asigura o
uscare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor.

S-SHAPE - Reprezinta design-ul peretilor laterali al uscatorului, gandit sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Usuci cu minim de zgomot!

INDICATOR REZERVOR APA - Daca rezervorul de apa se umple in timp ce programul functioneaza, indicatorul de avertizare incepe sa clipeasca, iar maşina intra in stand-by. In acest caz, goliti apa din rezervor si porniti programul apasand butonul Start / Pause (Start/Pauza).
Indicatorul de avertizare se stinge, iar programul este reluat

INDICATOR CURATARE CONDENSATOR - Se aprinde indicatorul de avertizare pentru curatarea condensatorului.

INDICATOR CURATARE FILTRU - Atunci cand se finalizeaza programul, se aprinde indicatorul de avertizare pentru curatarea filtrului.

BUZZER - Atunci cand se finalizeaza programul, uscatorul emite o avertizare sonora.

RAPID - Ai 2 camasi de gata de calcat, in cel mai scurt timp posibil.

DELICATE/CAMASI - Acest program este utilizat pentru uscarea camasilor intr-un mod mai delicat si nesifonand foarte mult materialul, astfel rufele sunt mai usor de calcat.

ANTIALERGIC+ - Este un program de lunga durata pe care il puteti folosi pentru haine care necesita igiena speciala (ex: haine de copii, prosoape, lenjerie intima etc.).
Gradul de igienizare sporiteste dat de temperatura ridicata.

MIXT/ZILNIC - Programul este utilizat pentru a usca atat rufe din bumbac, cat si din material sintetic.
ARTICOLE DE IARNA/SPORT - Acest program se utilizeaza pentru hainele din material sintetic, bumbac sau materiale mixte,rezistente la apa (ex. jachetele functionale, pelerine etc).

IMPROSPATARE - Acest program ventileaza rufele timp de 10 minute fara a sufla aer cald. Se pot improspata bumbacul si hainele de panza care au fost inchise o vreme indelungata pentru a indeparta mirosul.Acest program poate fi folosit si pentru improspatarea rufelor din lana.
Nu se foloseste pentru uscare completă.

BUMBAC CALCARE USOARA - Uscarea in acest program permite rufelor din bumbac sa fie gata de calcare, pastrandu-le usor umede (camasa, tricou, fata de masa etc.)

BUMBAC ECO - Toate rufele din bumbac pot fi uscate in acest program. (tricouri, pantaloni, pijamale,haine de bebelusi, lenjerie intima, panza etc.) Puteti pune rufele in dulap fara calcare.

BUMBAC GATA DE IMPATURIT - Acest program poate fi folosit pentru uscarea superioara a rufelor groase (ex.: pantaloni,treninguri). Rufele pot fi puse in sifonier fara calcare prealabila.

BUMBAC USCARE EXTRA - Rufele din bumbac gros pot fi uscate in acest program (ex. prosoapele, halatele etc.). Rufele pot fi puse in sifonier fara calcare prealabila.


SINTETICE CALCARE USOARA - Uscarea in acest program permite rufelor din materiale sintetice sa fie gata de calcare, pastrandu-le usor umede, gata de calcare.

SINTETICE GATA DE IMPATURIT - Acest program poate fi folosit pentru uscarea rufele din materiale sintetice. Rufele pot fi puse in sifonier fara calcare prealabila.

BLUGI - In acest program se pot usca pantalonii, rochiile, camasile sau hainele din denim.

GECI CU PUF - Acest program este recomandat pentru uscarea gecilor cu puf si a jachetelor care au pe eticheta mentionat faptul ca pot fi uscate in uscator. Pentru uscare recomandam ca gecile sa fie intoarse pe dos.

TIMP DE USCARE/SUPORT DE USCARE - Indiferent de nivelul de uscare al rufelor daca folosesti programul "
Timp de uscare" poti selecta timpul de uscare dorit care poate varia de la 10 pana la 160 minute.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa noua de eficienta energetica
      A++
    • Numar de programe
      15

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.