Uscator de rufe cu pompa de caldura, Candy, CSOE H8A2TE-S, Clasa energetica A++, Capacitate 8 kg, 14 programe, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.826,80 lei
Pret 36 Rate Optimo: 66.96 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CSOE H8A2TE-S

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe cu pompa de caldura, Candy, CSOE H8A2TE-S, Clasa energetica A++, Capacitate 8 kg, 14 programe, Alb de la Candy

Uscator cu pompa de caldura Candy CSOE H8A2TE-S

 
Alegerea inteligenta pentru economisirea timpului

Smart Pro

Uscatorul de rufe Candy Smart Pro este alegerea inteligenta pentru a economisi timp. Versatil, rapid si fiabil, Candy Smart Pro ofera un set complet de cicluri rapide in mai putin de 90 de minute pentru a va satisface nevoile zilnice.

   
WOOLMARK

LANA ESTE PE MINI BUNE

Noul dumneavoastra uscator de rufe poate gestiona si articolele de imbracaminte din lana cu control al temperaturii si o miscare speciala a tamburului. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la deteriorarea articolelor dvs. cele mai delicate: pur si simplu setati programul de lana aprobat de Woolmark, iar uscatorul va preveni formarea de boli prin limitarea frecarii dintre haine si controland cu atentie temperatura.

   
Start intarziat

ALEGE CEL MAI BUN MOMENT PENTRU A-TI USCA HAINELE.

Noul uscator de rufe Candy va face zilele mai usoare - pentru aceasta puteti intarzia ciclurile de uscare cu pana la 24 de ore, in functie de preferintele dumneavoastra. Cu aceasta setare, poti chiar sa pornesti ciclul noaptea, favorizand energia electrica pe timp de noapte si, prin urmare, un consum mai mic, sau, de exemplu, sa-l temporizezi in timp ce esti la serviciu, astfel incat toate hainele sa fie uscate pana ajungi acasa.

   
Viata mai inteligenta

FA-O MAI INTELIGENT

Conexiunea WiFi si aplicatia hOn ofera o varietate de functii inteligente, cum ar fi telecomanda, sfaturi de uscare, statistici si verificari ale erorilor.

   
Memorie suplimentara

ISI EL TINE SI LOCUL TAU

Nu trebuie sa va amintiti ciclul preferat: pastrati-l pentru dvs. cu functia NOUA FAVORITE. Programul corespunzator va fi disponibil data viitoare cand il utilizati.

   
Un set complet de cicluri rapide

PROGRAME RAPIDE

Candy ofera o gama completa de programe rapide, de la 30 la 90 de minute, pentru a va satisface nevoile zilnice de uscare.Un uscator versatil, rapid si fiabil este cea mai buna solutie pentru utilizarea cat mai eficienta a timpului si a energiei.

   
Proiectat pentru confortul dumneavoastra

CONFORT

Candy Rapid'O a fost conceput pentru a minimiza efortul necesar pentru incarcare si descarcare, datorita celei mai mari si mai inalte deschideri de incarcare de pe piata si interfetei revolutionare Touch Console.

   
Mai mult de 20 de cicluri suplimentare

MAI MULT DE 20 DE PROGRAME EXTRA

Cu ajutorul aplicatiei Candy hOn te poti conecta la uscator cu smartphone-ul tau si poti folosi optiunile oferite de Smart Touch. Puteti descarca si rula mai mult de 20 de cicluri de uscare suplimentare.

   
CALCAT SUPER USOR

CALCATUL ESTE JOACA DE COPII

Reduceti timpul de calcat la jumatate datorita functiei Super Easy Iron. Sistemul inteligent detecteaza nivelul corect de umiditate, iar miscarea speciala alternativa a tamburului reduce ridurile si incurcarea hainelor.

   
DETECTOR KG

A ESTE TIMPUL SA SALVEZI

Candy are grija si de mediu - fara a irosi energie si cu o protectie optima a hainelor, poti usca chiar si o bucata mica de imbracaminte, de la 1 kg pana la sarcina maxima. Candy a venit cu solutia perfecta pentru tine: economii de energie de pana la 70% si, bineinteles, economii de timp si bani cu un senzor special de greutate care opreste automat ciclul cand este atins gradul de uscare dorit.

   
EasyCase

CAZ USOR

Datorita formei ergonomice unice a recipientului plasat in usa, noului maner si gura practic, este extrem de usor si comod sa golesti apa condensata. Rezervorul Easy Case permite, de asemenea, reutilizarea apei, de exemplu pentru calcat.

   
SISTEM DE POMPA DE CALDURA

NU EXISTA LIMITE

Permite folosirea concomitenta a uscatorului si masinii de spalat rufe sau a altor aparate, fara riscul supraincarcarii circuitului.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Uscator cu pompa de caldura
Tip incastrare Standard
Tip incarcare Frontala
Tip panou de comanda Digital
Tip alimentare Electricitate
Numar programe 14
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta la condensare Clasa B
Material cuva Inox
Culoare Alb optic
Adancime 596 mm
Latime 596 mm
Inaltime 850 mm
Greutate 41.2 Kg

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate de incarcare 8 Kg
Nivel zgomot 67 dB
Capacitate cuva 125 l
Tip deschidere hublou Stanga

PROGRAME & FUNCTII

Functii Uscare prin condensare Calcare usoara Semnal sonor la finalizarea programului Picioare reglabile in inaltime
Programe uscare Pornire intarziata Rapid
Tehnologie Wi-Fi Easy case Aplicatie hOn
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Numar de programe
      14
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.