Uscator de rufe profesional Whirlpool AWZ 9HPS/PRO, Pompa de cladura, 9 kg, Clasa A++, Fresh Care+, Soft Move, 6th Sense, 3DRY, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de rufe profesional Whirlpool AWZ 9HPS/PRO, Pompa de cladura, 9 kg, Clasa A++, Fresh Care+, Soft Move, 6th Sense, 3DRY, Argintiu de la Whirlpool

6th Sense Technology

Tehnologia 6th Sense Infinite Care monitorizeaza temperatura si umiditatea din tambur si le regleaza in functie de programul selectat si de cantitatea de incarcare introdusa. Rezultatul este ca energia, timpul si performanta de uscare sunt optimizate automat.

   

Soft Move

Modelul exclusiv al tamburului si ridicatoarele speciale asigura atingerea usoara a hainelor. Miscarile personalizate ale tamburului sunt special concepute pentru o ingrijire personalizata a pieselor vestimentare.

   

Tehnologia 3DRY

Tehnologia 3Dry permite aerului cald sa patrunda prin orificiile din spatele tamburului si prin orificiile de pe lifturi, asigurand o distributie mai puternica a caldurii si un rezultat de uscare mai uniform.

   

Fresh Care+

Fresh Care + pastreaza articolele de imbracaminte proaspete si relaxate ca si cand ar fi fost uscate, timp de pana la 6 ore dupa incheierea ciclului.

   
   

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Uscator cu pompa de caldura
Tip incastrare Standard
Tip incarcare Frontala
Tip panou de comanda Digital
Numar programe 18
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Material cuva Inox
Culoare Argintiu
Adancime 65.6 cm
Latime 59.5 cm
Inaltime 84.9 cm
Greutate 44 Kg

SPECIFICATII TEHNICE

Tip alimentare Electricitate
Capacitate de incarcare 9 Kg
Nivel zgomot 64 dB
Capacitate cuva 120 l
Tip deschidere hublou Dreapta

PROGRAME & FUNCTII

Functii Soft Move Fresh Care + Cicluri uscare automata Selector timp uscare Sens inversat Izolatie fonica Control umiditate reziduala
Tehnologii 6th Sense 3Dry Technology
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Numar de programe
      18
    • Culoare
      Argintiu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.