Videoproiector ASUS ZenBeam E1R, DLP LED 30.000 ore, WVGA 854* 480, up to FHD 1920* 1080, 200 lumeni, 500:1, WiFi dongle inclus, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.463,60 lei
Pret 36 Rate Optimo: 53.65 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90LJ00J3-B01070

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector ASUS ZenBeam E1R, DLP LED 30.000 ore, WVGA 854* 480, up to FHD 1920* 1080, 200 lumeni, 500:1, WiFi dongle inclus, Argintiu de la ASUS

Imagini uimitoare, versatilitate incredibila

Miniproiectorul ASUS ZenBeam E1R redefineste divertismentul portabil. Dispune de conexiune la portul USB de tip A atat pentru dispozitivele Android, cat si pentru iOS si, de asemenea, mod automat de proiectie portret* care le permite utilizatorilor sa schimbe orientarea proiectorului in timpul utilizarii, astfel incat sa se poata bucura cu usurinta de continut de retele sociale si de streamuri live pe un ecran mai mare. Si nu este nevoie sa schimbati setarile, deoarece barele laterale negre sunt eliminate automat pe masura ce imaginea proiectata trece usor de la orientarea orizontala la orientarea verticala.

*Disponibil numai in timpul utilizarii conexiunii USB de tip A.

 

Mariti-va divertismentul

ZenBeam E1R poate proiecta imagini WVGA de pana la 100 de inchi (854 x 480) pentru emotii pe ecranul mare, chiar si in spatii inguste. De asemenea, accepta continut FHD, iar sursa sa de lumina de 200 de LED-uri ofera o durata de viata de pana la 30.000 de ore. Corectia automata a distorsiunii verticale asigura proiectii perfecte de fiecare data, in timp ce mufa cu filet incorporata asigura compatibilitatea cu trepiedele standard.

 

Conectivitate universala

Portul HDMI® asigura compatibilitatea cu o gama larga de surse de intrare. Portul USB de tip A asigura o conexiune la telefonul mobil si poate fi folosit si pentru a incarca dispozitive (5V/1A). Portul USB Type-C este pentru DC-in.

 

Design premiat inspirat de Zen

Pentru calatorul elegant aflat in miscare, ASUS ZenBeam E1R cantareste doar 300 g si are dimensiuni ultra-compacte de 84 x 29 x 108 mm. Designul inspirat de Zen, cu estetica sa discreta si finisajul din metal filat pe capacul obiectivului, a ajutat recent ZenBeam E1R sa castige atat un design de produs iF, cat si un design cu punct rosu.

ZenBeam E1R accepta oglindire fara fir de pe dispozitive Android, iOS si Windows 10 sau versiuni ulterioare sau conexiune HDMI prin cablu

 

Baterie incorporata pentru confort sporit

Bateria ofera pana la patru ore de redare video* cu o singura incarcare - mai mult decat suficient pentru un lungmetraj de lunga durata sau prezentari lungi. ZenBeam E1R poate actiona si ca o sursa de alimentare portabila, incarcand alte dispozitive prin portul sau USB Type-A.

* Bazat pe utilizarea modului scazut

 

Difuzor de 2 wati pentru un sunet clar si puternic

Difuzorul incorporat de 2 wati cu tehnologia ASUS SonicMaster ofera un sunet uimitor care completeaza perfect orice experienta de vizionare.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Lumeni
      200 lm
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      500:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      30000 h
  • Conectori:
    • HDMI
      1 x
    • Audio
      1 x
    • USB
      1 x

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.