Telecomanda cu cablu Nikon MC-DC2 pentru D90 VDR00101

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telecomanda cu cablu Nikon MC-DC2 pentru D90 VDR00101 de la Nikon

Accesoriu dedicat pentru: Telecomanda



Telecomanda cu cablu Nikon MC-DC2 compatibil cu modelele P7700, D90, D3100, D3200, D5000, D5100, D7000, D600.

Cablu eliberare declansator la distanta. Se conecteaza la terminalul de accesorii al anumitor aparate foto Nikon SLR si permite eliberarea declansatorului fara a realiza un contact direct cu corpul aparatului foto. Utilizarea acestui cablu poate contribui la evitarea miscarii aparatului foto atunci cand fotografiati cu un trepied si poate fi utilizat pentru a activa expuneri de lunga durata (bulb).

Ideal pentru situatiile in care folositi timpi lungi de expunere pentru a evita miscarea camerei in momentul declansarii.

Specificatii

Telecomanda Nikon MC-DC2 pentru D90Cod: VDR00101
Tip accesoriu:Telecomanda

Pentru:Aparat foto DSLR

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.