Aparat de masaj cu vibratie Hypervolt 2, 5 capete, 3 trepte percutie, autonomie pana la 3 ore, Motor Brushless high-torque 60W, Patented Pressure Sensor Technolog, Bluetooth, Hyperice

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.079,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 39.59 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

53200-006-00

Garantie: 24L

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de masaj cu vibratie Hypervolt 2, 5 capete, 3 trepte percutie, autonomie pana la 3 ore, Motor Brushless high-torque 60W, Patented Pressure Sensor Technolog, Bluetooth, Hyperice de la Hyperice

Originalul Hypervolt cu cateva imbunatatiri serioase. Hypervolt 2 va ajuta sa va deplasati asa cum doriti, cand doriti, cu un sistem design actualizat, astfel incat sa fii pregatit sa abordezi orice urmeaza.

Obtineti aceeasi terapie puternica de masaj cu percutie pe care o au cei mai buni atleti din lume - chiar in palma dumneavoastra. Acum, cu mai multa putere, si cu viteze variabile, Hypervolt 2 va ajuta sa va recuperati mai repede, astfel incat sa va puteti intoarce sa faceti mai mult din ceea ce va place.

 

Mai bine ca niciodata

Hypervolt 2 si Hypervolt 2 au o ergonomie imbunatatita al manerului. Este mai usor si mai mic pe mana, pentru o utilizare mai usoara. prindere mai usoara. Ambele va permit sa va simtiti mai bine mai repede, astfel incat sa va puteti intoarce la lucrurile pe care le iubiti.

 

Soapta linistita

Nu va intrerupeti muzica sau emisiunea preferata. Sistemul nostru patentat QuietGlide® patentata va va face sa spuneti "ahhh", nu "shhh". 

 

Nivel ridicat

Hypervolt 2 de inalta performanta iti permite sa treci prin cinci niveluri de percutie cu ajutorul selectorului sau digital de viteza. Alegeti intre trei niveluri pe Hypervolt 2. Amplitudinea imbunatatita ofera o experienta de masaj cu percutie mai profunda si adevarata.

 

Recuperare, la cerere

Integrat cu HyperSmart™, este usor sa gasesti incalzirea si planurile de incalzire si recuperare care va vor ajuta sa va simtiti si sa va miscati mai bine, cu indrumare pas cu pas de catre experti prin intermediul aparatului Hyperice conectat prin Bluetooth.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Corp
Tip dispozitiv wellness Aparat
Tip Electric
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Masaj
Tip actionare Vibratii
Culoare Gri
Continut pachet 1 x Aparat de masaj

CARACTERISTICI TEHNICE

Trepte de viteza 3
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.