Sistem de terapie, Hyperice, Venom Go, Bluetooth, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
602,93 lei
Pret 36 Rate Optimo: 22.1 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

24000-001-00

Garantie: 24L

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de terapie, Hyperice, Venom Go, Bluetooth, Negru de la Hyperice

 

Venom Go de la Hyperice este un dispozitiv revoluționar de căldură + vibrație, care poate fi purtat, cu versatilitate și personalizare de neegalat. Alege dintre 9 combinații de căldură și vibrații pentru a calma mușchii dureri într-o clipă. Plasați Venom Go oriunde corpul dumneavoastră are cel mai mult nevoie de el și îndepărtați-l cu ușurință – complet reutilizabil cu până la 20 de utilizări per tampon.

Făcut pentru comoditate

Venom Go aduce aceleași inovații pe care sportivii și pasionații de wellness de zi cu zi le-au iubit din linia Venom într-un purtabil care poate fi aplicat oriunde pe corp. Tratamentul de căldură și vibrații pentru a slăbi și relaxa stresul și tensiunea musculară nu a fost niciodată mai convenabil - magia lui Venom este gata să meargă oriunde.

Nu mai este altul ca el

Trei niveluri de tehnologie HyperHeat liniștitoare și trei modele de vibrații terapeutice se combină pentru a ameliora durerile musculare și înțepenii și pentru a promova starea de bine de zi cu zi. Dispunând de butoane ușor de utilizat, conectivitate Bluetooth® la aplicația Hyperice pentru a conecta mai multe dispozitive simultan și aprobarea TSA pentru bagaje de mână vă permite să vă deplasați mai bine oriunde și oriunde.

Puterea pod + pad

Podul Venom Go se conectează magnetic la tamponul Venom Go pentru a crea una dintre cele mai inovatoare tehnologii ale noastre până în prezent, oferind un tratament versatil și puternic oriunde corpul dumneavoastră are cel mai mult nevoie de el. Venom Go vine cu 3 tampoane care sunt complet reutilizabile de până la 20 de ori fiecare.

Detalii Produs
Tip
Dispozitiv cu sistem incalzire si vibratie
Model
HY24000-001-00
Tip masaj
Vibromasaj
Functii
Trepte de incalzire: 3
Trepte de vibratie: 3
Culoare
Negru
Accesorii
3x tampoane reutilizabile
1x Cablu USB
Caracteristici
Tampoane reutilizabile pana la 20 ori
Design
Pentru intregul corp
Activitate
Relaxare
Zona corporala
Intregul corp
Altele
Bluetooth
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.