Aparat de masaj cu vibratie Hyperice Hypervolt GO 2, 2 capete, 3 viteze percutie, motor Brushless high-torque 40W, design ergonomic, QuietGlide, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
513,93 lei
Pret 36 Rate Optimo: 18.84 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

55205-001-00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de masaj cu vibratie Hyperice Hypervolt GO 2, 2 capete, 3 viteze percutie, motor Brushless high-torque 40W, design ergonomic, QuietGlide, gri de la Hyperice

Hypervolt Go a fost conceput pentru a se deplasa cu tine. Acesta va ofera masaj portabil cu percutie intr-un aparat perfect usor si puternic. mic, astfel incat sa il puteti lua la sala de sport, pe drum si oriunde intre timp. Obtineti usurarea musculara de care aveti nevoie astfel incat sa va sa puteti continua sa mergeti mai departe. Si apoi sa mergeti din nou.
   

In miscare

Designul compact si ergonomic al Hypervolt Go il ajuta sa se potriveasca perfect in mana si cu usurinta in geanta, astfel incat sa puteti aduce cu dvs. o usurare serioasa a masajului muscular oricand si oriunde.

O usurare puternica fara intreruperi

Hypervolt Go este echipat cu tehnologia noastra patentata QuietGlide®, ceea ce inseamna o functionare aproape silentioasa - astfel incat muzica, podcastul sau conversatia dvs. nu trebuie sa se opreasca niciodata.

Insotitorul suprem

Hypervolt Go se mandreste totusi cu o autonomie de peste 2,5 ore la fiecare incarcare, trei viteze de masaj si vine cu doua accesorii reglabile - este cu adevarat potrivit pentru urmatoarea ta aventura.

   

Beneficii:

  • Poate fi folosit pentru a suplimenta intinderea pentru o mai cuprinzatoare pregatire pentru activitatea fizica.
  • Studiile arata o crestere mai mare a amplitudinii miscarilor prin utilizarea Hypervolt in comparatie cu rularea traditionala a spumei.
  • Superior in impiedicarea durerii musculare cu debut intarziat (DOMS), astfel incat poate fi utilizat pentru a ajuta la antrenament si a spori recuperarea.
  • Utilizati ca o modalitate de relaxare a muschilor incordati si intepeniti pe parcursul zilei pentru a mentine o igiena musculara adecvata.

 

   

Capcane

Glisati Hypervolt intre umar si baza gatului, lucrati la trapeza timp de 30 de minute secunde. Incepeti la nivelul de viteza unu si cresteti viteza si presiunea, dupa cum este necesar. Comutati parti. Evitati gatul, capul si zonele osoase.

   

Glutee

Mutati Hypervolt in sus si in jos de-a lungul feselor si zona piriforma timp de 30 secunde. Schimbati pe o parte si pe alta.

   

Banda IT

Miscati-va in linie dreapta, verticala timp de 30-60 secunde de-a lungul zonei IT Band sau pe partea laterala a coapsei. Incepeti pe prima pozitie si cresteti viteza si presiunea, dupa cum este necesar. Evitati zonele osoase.

   

Hamstrings

Glisati Hypervolt in o miscare verticala de-a lungul muschii ischiogambieri timp de 30 secunde pe fiecare parte.

   

Pecs

Miscati-va intr-o miscare circulara in jurul zonei pieptului timp de 30 secunde. Incepeti la nivelul de viteza 1 si cresteti viteza si presiunea in functie de necesitati. Optional: efectuati exercitii controlate cercuri controlate ale bratelor pe o parte, fiind percutata. Schimbati partile. Evitati zonele osoase

   

TFL

Utilizati Hypervolt de-a lungul TFL timp de aproximativ 30 de secunde. Repetati pe cealalta parte. Evitati zonele osoase

   

Quads

Miscati-va in linie dreapta, miscare verticala timp de 30 secunde, urmata de o model de incrucisare de-a lungul cvadrilaterala. Incepeti pe pozitia unu si cresteti viteza si presiunea in functie de necesitati. Evitati zonele osoase.

   

Calves

Glisati Hypervolt de-a lungul pe burta muschiului gambei intr-o miscare verticala timp de 30 secunde. Schimbati pe o parte si pe alta.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Corp
Tip dispozitiv wellness Aparat
Tip Electric
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Masaj
Tip actionare Vibratii
Functii

Design ergonomic

Motor

Brushless QuietGlide

Culoare Gri
Continut pachet 1 x Aparat de masaj

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 40 W
Trepte de viteza 3

DIMENSIUNI

Lungime 139.7 mm
Latime 184.15 mm
Inaltime 246.38 mm
Greutate 1.1 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.