Set aparat de tuns parul si mini trimmer BaByliss 7755E Steel Edition Clipper

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Set aparat de tuns parul si mini trimmer BaByliss 7755E Steel Edition Clipper de la BaByliss

Alege mereu precizia, indiferent de stil, cu setul Steel Edition 7755PE BaByliss!

Setul este format dintr-un aparat cu fir special conceput pentru tunsul parului si un mini trimmer cu baterii pentru detalii, dar cuprinde si 6 piepteni, o perie de curatare, o geanta si ulei.
Cei 6 piepteni (3-6-9, 5-13-19-25 mm) te ajuta sa obtii tunsori si stiluri diferite, iar lamele Extra Large de 45 mm din otel inoxidabil vor garanta ca rezultatele finale vor fi cele dorite!

Si pentru ca detaliile conteaza si fac diferenta, cu mini trimmerul inclus in set vei putea sa  evidentiezi perciunii, sa obtii mereu liniile perfecte si chiar sa iti mentii barba sau mustata aranjata.
Designul ergonomic asigura un tuns confortabil, iar lamele detasabile si lavabile sunt usor de curatat.

Pentru mai multa libertate in timpul utilizarii, aparatul de tuns principal este prevazut cu un cablu de 2 metri, iar trimmerul pentru detalii functioneaza pe baza de baterii (2 x AAA), foarte usor de inlocuit.

La final, poti depozita cu usurinta aparatele tale de tuns preferate si accesoriile in geanta speciala, cu un design elegant.
Incearca si tu inovatia BaByliss!

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Cap Barba
Tip produs

Aparat de tuns

Trimmer facial

Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru

Tundere

Conturare

Tip alimentare La retea
Material lame Otel
Tehnologie Steel Edition
Continut pachet

1 x Geanta depozitare

1 x Perie de curatare

1 x Aparat de tuns

1 x Mini Trimmer

Culoare Gri

CARACTERISTICI TEHNICE

Baterii necesare 2 x AAA

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.