Sony Camera foto DCS-RX10 II Black, 20.2 MP, CMOS 1" (13.2 x 8.8 mm), 8.3x optical zoom, obiectiv Carl Zeiss, Filmare 4K (30fps)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera foto DCS-RX10 II Black, 20.2 MP, CMOS 1" (13.2 x 8.8 mm), 8.3x optical zoom, obiectiv Carl Zeiss, Filmare 4K (30fps) de la Sony

Camera foto Sony DCS-RX10 II Black, 20.2 MP, CMOS 1" (13.2 x 8.8 mm), 8.3x optical zoom, obiectiv Carl Zeiss, diafragama F2.8 pe toata plaja de zoom, 3" TFT LCD, Optical SteadyShot, Filmare 4K (30fps), 125 - 12800, compatibil SD/SDHC/SDXC, acumulator NP-FW50

Vedeti viata intr-o lumina noua

Deschideti ochii cu DSC-RX10II. Obiectivul luminos, cu zoom si diafragma larga, senzorul ultrasensibil si toate celelalte functii uimitoare sunt gata sa starneasca pasiunea de a crea.

Exprimati-va propria perspectiva

Pentru fiecare scena, pentru orice fotografie. Bucurati-va de rezultate clare de fiecare data cu obiectivul puternic ZEISS Vario-Sonnar® T cu diafragma F2,8 constanta.

Tintiti catre o calitate de varf a imaginii

Senzorul mare CMOS Exmor R® de tip 1.0, de 20,2 megapixeli functioneaza impreuna cu un procesor rapid de imagine BIONZ X pentru a captura fotografii clare si luminoase cu zgomot redus.

 

Focalizare rapida chiar si in intervalul teleobiectiv

Focalizarea automata de mare viteza este incredibil de lina gratie sistemului Direct Drive SSM (Super Sonicwave Motor) cu pozitii de oprire a focalizarii create cu precizie, este conceputa pentru a minimiza distanta de deplasare a obiectivului de focalizare, ceea ce scurteaza timpul de focalizare.

O selectie mai flexibila a zonei de focalizare

Alegeti dintre trei cadre concentrice cu punct flexibil pentru focalizare precisa.

 

Contact mai facil prin intermediul smartphone-urilor si tabletelor

Nu trebuie decat sa descarcati aplicatia mobila PlayMemories pe smartphone, dupa care utilizati NFC pentru a va conecta rapid la camera prin Wi-Fi®.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      20.2
    • Dimensiune senzor
      1"
    • Zoom optic
      8.3x
    • Dimensiune display (inch)
      3"
    • Filmare video

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.