Sony Camera foto DCS-RX100 IV Black, 20.2 MP, CMOS 1" (13.2 x 8.8 mm), 2.9x optical zoom, 3" TFT LCD, Optical SteadyShot, Filmare 4K (30fps), WiFi, NFC

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera foto DCS-RX100 IV Black, 20.2 MP, CMOS 1" (13.2 x 8.8 mm), 2.9x optical zoom, 3" TFT LCD, Optical SteadyShot, Filmare 4K (30fps), WiFi, NFC de la Sony

Cand va vor vedea fotografiile, prietenii nu vor crede ca le-ati realizat cu o camera compacta. Cautati performanta si caracteristici cu adevarat profesionale fara disconfortul unei genti foto? Camerele noastre compacte profesionale se strecoara usor in buzunarul dvs., insa pot face fotografii de calitate, cu senzori de pana la 20.2 megapixeli, obiective Carl Zeiss® si caracteristici de nivel DSLR.

Fiecare detaliu, capturat perfect cu 20.2 megapixeli

Totul se reduce la senzor si unul mai mare este cu siguranta mai bun. De circa patru ori mai mare decat senzorul camerelor foto automate, noul senzor CMOS Exmor™ de tip 1.0, cu 20.2 de megapixeli efectivi, captureaza imagini pline de detalii, cu zgomot redus.

Rezultate in stil DSLR pe intelesul tuturor

Nu a fost niciodata mai usor sa obtineti imagini superbe. Modul Automat superior regleaza expunerea si alte setari ale camerei pentru rezultate optime in aproape orice situatie. Focalizarea automata de mare viteza fixeaza subiectul pentru rezultate extrem de precise.

Creativitate pe care o controlati


Pastrati controlul asupra reglajului fin al fotografiilor si al clipurilor video pe care le realizati, pentru rezultate in stil profesionist. Reglati luminozitatea, culorile si nivelul de detaliu sau adaugati efecte de imagine artistice. Vizualizati modificarile pe ecran inainte de a apasa declansatorul: nu este nevoie sa lucrati pe ghicite pentru a crea imagini perfecte.

Efecte artistice simplu de obtinut

Distrati-va exprimandu-va adevarata latura artistica. Alegeti dintr-o paleta remarcabila de efecte de imagine impresionante, pline de culoare. Creati patru efecte interesante "in camera" - Camera foto de jucarie, Partial color, Supraexpunere, Culori inspirate de stilul pop, Pictura HDR, Miniatura, Ilustratie, Acuarela. Nu aveti nevoie de un PC sau software de editare pentru a obtine rezultate interesante utilizand camera foto.

Gasiti repede setarea adecvata

Cu ajutorul unei rotite cu functii usor de personalizat, puteti sari rapid la setarea perfecta pentru o anumita situatie - exact ca la un DSLR. Selectati o setare pentru a maximiza tonurile pielii sau lumina scazuta. Sau alocati-i pana la maxim sapte dintre functiile dvs.. Este un control de nivel profesional, dar simplificat.

Savurati imaginea completa


Este usor sa capturati vederi uluitoare ale peisajelor sau scenelor urbane. Cyber-shot™ imbina o serie de cadre rapide atunci cand rotiti camera dintr-o parte in alta (sau de sus in jos!) pentru a crea o singura imagine panoramica uimitoare.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      20.2
    • Dimensiune senzor
      1"
    • Zoom optic
      2.9x
    • Dimensiune display (inch)
      3"
    • Filmare video

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.