Braun Aparat de ras Cruzer 5 Face

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de ras Cruzer 5 Face de la Braun

 

Aparatul de tuns parul facial Braun CruZer5 Face- Ras, aranjat si tuns intr-un singur aparat

 

 

 

Descrierea produsului

 

Aparatul de tuns parul facial Braun cruZer5 : Cioc, barba scurta, ras complet... toate intr-un singur aparat

Acest aparat atractiv 3-in-1, pentru ras, conturat si tuns, transforma orice par facial intr-o barba stilata, oferind un ras complet, tuns ordonat si contururi definite. Fara fir si complet spalabil, elegantul cruZer5 este ideal pentru barbatii activi in cautare de un aparat rapid si fara bataie de cap.

Aparatul de tuns parul facial Braun cruZer5 se mandreste cu tehnologia de varf si performanta unui aparat de ras combinat cu un trimmer pentru contur si un atasament ajustabil pentru tuns cu patru lungimi diferite. 

 

Ras curat:

 

Tuns:

 

Aranjat:

 

Cap de ras lat pentru un barbierit fin in cateva miscari 

 

Functie selecteaza si blocheaza (Click&lock ) pentru setari precise

 

Trimmer rotativ cu doua laturi, una lata si una ingusta 

 

Aparat de ras complet pentru un ras eficient

 

Aparatul de tuns parul facial cruZer5 este un aparat pentru rasul uscat cu un cap de ras lat si eficient. Va permite rasul pe zone intinse in timp ce sita avansata SmartFoil prinde eficient firele de par care cresc in directii diferite. in plus, are un sistem integrat care se adapteaza la presiunea aplicata de dumneavoastra, oferindu-va o piele curata si fina fara prea mult efort.

 

Distantier ajustabil pentru tuns cu patru setari de lungime.
Functia de tuns a aparatului cruZer5 va permite setarea lungimii dorite in cateva secunde. Trimmer-ul detasabil de tuns are patru setari de lungime pentru barba scurta si lunga (1.2mm, 2.8mm, 4.4mm, 6mm). Este atat de usor sa scurtati si sa mentineti lungimea dorita!Sistemul click-and-lock asigura schimbarea usoara si blocarea lungimii dorite printr-o singura atingere fara a fi necesara schimbarea distantierului. In plus, distantierul pentru barba de 3 zile este solutia perfecta pentru a va mentine barba in conditii optime.

 

Trimmer rotativ pentru contururi precise.

Functia de aranjat a aparatului Braun cruZer5 este ideala pentru a defini stilul dumneavoastra. Trimmer-ul rotativ cu doua laturi face usoara aranjarea parului facial. Partea ingusta a trimmer-ului defineste liniile si marginile si aranjeaza curbele inguste, in timp ce partea lata a trimmer-ului (28mm) taie si tunde zonele mai intinse.

 
     

 

Complet spalabil pentru o curatare usoara

 

Datorita corpului sigilat, poate fi spalat sub jet de apa dupa fiecare folosire. Drept urmare curatarea este mult mai usoara si mai igienica.

 

 

Functii aditionale:

 

• Reincarcabil, functionare cu si fara fir

 

• 1 ora de incarcare pentru 30 de minute de folosire

 

• Functie rapida Quick-shave: 5min de incarcare = 1 barbierit

 

• Indicator LED de incarcare

 

• Voltaj universal 110-240V

 

 

 

Inclus in cutie

 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.