Aparat hibrid de barbierit, tuns barba si parul corporal Philips OneBlade QP2630/30,  4 piepteni, 2 lame, Negru/Verde

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat hibrid de barbierit, tuns barba si parul corporal Philips OneBlade QP2630/30,  4 piepteni, 2 lame, Negru/Verde de la Philips

 
Tehnologie unica OneBlade

Philips OneBlade are o noua tehnologie revolutionara, proiectata pentru stilizarea faciala si ingrijirea corpului. Poate tunde, contura si barbieri indiferent de lungimea parului. Sistemul sau cu protectie dubla – un invelis de glisare combinat cu varfuri rotunjite – asigura un barbierit mai delicat pentru piele. In acelasi timp, tehnologia sa de barbierire prezinta un cutter cu miscare rapida (200 de ori pe secunda). Aceasta combinatie unica iti ofera un barbierit care este atat eficient, cat si confortabil – chiar si in cazul unei lungimi mai mari a parului. OneBlade nu barbiereste atat de aproape de piele ca o lama traditionala.

Fiecare lama inlocuibila dureaza pana la 4 luni*

*Pentru o experienta optima de barbierire. Pe baza a 2 barbieriri complete pe saptamana. Rezultatele efective pot varia.
 
Sfaturi de top pentru tuns, conturat si barbierit cu OneBlade

-Tine lama oritzontal pe piele;
-Avanseaza in raspar;
-Fa miscari ample;
-Foloseste lama pentru a barbieri zone mai mari;
-Atasaza protectia pentru piele doar pentru zone sensibile.
 
Tunde (fata + corp) Contureaza Barbiereste (fata + corp) Protectie
Tunde-ti barba cu unul din cele 4 accesorii pentru barba scurta (1, 2, 3 si 5 mm) si tunde parul de pe corp cu accesoriul de pe corp (3 mm) in orice directie. Creeaza margini precise cu lama cu tais dublu. Utilizarea acesteia este confortabila chiar si pe zonele sensibile, asa ca poti obtine propriul stil rapid si usor, in numai cateva secunde. OneBlade nu barbiereste atat de aproape de piele ca o lama traditionala. Avanseaza in raspar si rade-te simplu, indiferent de lungimea parului, pe fata sau corp. Fixeaza protectia pentru piele pentru un plus de protectie pe zonele sensibile.
       
Urmarirea conturului Lama cu tais dublu OneBlade durabil Baterie Litiu-Ion cu durata lunga de viata
OneBlade urmareste conturul fetei, permitandu-ti sa tunzi si sa barbieresti eficient si confortabil toate zonele de pe fata. Foloseste lama cu tais dublu pentru a stiliza margini si pentru a crea linii bine definite, deplasand lama in orice directie. Lamele sunt proiectate pentru performante de lunga durata. Pentru performante optime, va trebui doar sa inlocuiesti lama la interval de 4 luni*. Inlocuirea este usoara si fara probleme. Bateria reincarcabila Litiu-Ion asigura o autonomie de 60 de minute cu performante constante, dupa 4 ore de incarcare.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Barba, Mustata
Tip produs Aparat de ras electric
Tip aparat de ras Cu lame oscilante
Utilizare Barbierit uscat, Barbierit umed
Destinat pentru Tundere
Tip utilizare Uz casnic
Tip piele Sensibila, Normala
Tip alimentare Acumulator
Numar lame 2
Functii Rezistent la apa, Indicator baterie


Tehnologie

Tehnologie care urmeaza contururile
Indicator incarcare acumulator
Sistem dublu de protectie


Continut pachet

1 x Husa de depozitare
1 x Aparat hibrid de barbierit
1 x Pieptene pentru aspect nebarbierit 1mm
1 x Pieptene pentru aspect nebarbierit 2mm
1 x Pieptene pentru aspect nebarbierit 3mm
1 x Pieptene pentru aspect nebarbierit 5mm
1 x Accesoriu de protectie a pielii
1 x Pieptene pentru corp
1 x Lama inlocuibila suplimentara
Culoare Negru/Verde


CARACTERISTICI TEHNICE

Tip acumulator Lithium-Ion
Timp de incarcare 4 h
Autonomie acumulator 60 min

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.