Remington Aparat de ras Flex & Pivot PF7500, 2 site flexibile, acumulator, lavabil, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de ras Flex & Pivot PF7500, 2 site flexibile, acumulator, lavabil, negru de la Remington

Aparat ras 2 site super flexibile Flex & Pivot PF7500

PF7500

 

Acum este oficial! Barbieritul a devenit mai rapid si mai usor datorita Aparatului de Ras cu Site Comfort Series Pro. Poti conta pe acest aparat util care va face in locul tau toata treaba! Utilizand o tehnologie avansata, avand un design ergonomic si performante impresionante, acest aparat de ras convenabil ofera un barbierit neted si confortabil.

Perfect pentru pielea sensibila, Comfort Series Pro de la Remington reprezinta solutia ideala pentru toti barbatii care sunt in cautarea unui barbierit uscat rapid si usor, fara alte batai de cap. Daca esti in cautarea unei alternative pentru barbieritul umed traditional, acest aparat de ras nu numai ca te va ajuta sa economisesti timp, dar te va scuti de iritatia produsa de lamele de ras clasice.

Comfort Series Pro de la Remington are acumulatori pe baza de Litiu care iti ofera o experienta de ras puternica si de lunga durata. Odata incarcat, acest aparat de ras cu site iti va oferi o autonomie de pana la 50 de minute, plus o functie foarte utila de incarcare rapida in 5 minute, ideala atunci cand te grabesti.

2 ani garantie  5 Minute Quick Charge   Up to 50 Mins Usage Flex & Pivot Technology  Intercept Trimmer   Indicator nivel baterie  Cu & fara cablu Suport fara cablu  Popup TrimmerLithium-Power   Voltaj universal
Tehnologie Flex & Pivot

Tehnologie Flex & Pivot

Acest aparat de ras foloseste Tehnologia inovativa Flex & Pivot pentru a se asigura ca lamele Dual Foil urmeaza indeapropae contururile fetei si ca mentin contactul cu pielea pe intregul parcurs al barbieritului, oferindu-va rezultate precise dupa un singur barbierit.

Trimmer de Interceptare

Trimmer de Interceptare

Pentru a se descurca cu firele mai lungi, Trimmerul de Interceptare functioneaza impreuna cu sitele Dual Foil - o inovatie marca Remington care se asigura ca barbieritul dumneavoastra este cat se poate de neted.

 

 Caracteristici

  • Tehnologie Full Flex and Pivot pentru mai mult confort in timpul barbieritului
  • Doua site si Trimmer de Interceptare pentru a capta si firele mai lungi
  • Trimmer culisant pentru detalii
  • Design ergonomic
  • Acumulatori pe baza de Litiu - autonomie de pana la 50 de minute
  • Incarcare completa in 120 de minute
  • Incarcare rapida in 5 minute
  • Utilizare cu cablu/fara cablu
  • Suport de incarcare
  • Cap lavabil
  • Indicator LED incarcare/baterie epuizata
  • Voltaj universal
  • Protectie pentru capul de ras
  • 2 ani garantie

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.