Suflanta pentru frunze pe acumulator Bosch UniversalLeafBlower 06008A0601, 18 V, 185-245 km/h flux aer, fara acumulator/incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Suflanta pentru frunze pe acumulator Bosch UniversalLeafBlower 06008A0601, 18 V, 185-245 km/h flux aer, fara acumulator/incarcator de la Bosch

Suflanta cu acumulator usoara si compacta pentru curatarea frunzelor si a resturilor, pentru a mentine gradinile ingrijite

 

Curata cu usurinta resturile din gradina cu ajutorul UniversalLeafBlower 18V-130 cu acumulator. Suflanta usoara si compacta are un maner ergonomic si poate fi transportata cu usurinta in cele mai indepartate colturi ale gradinii. Este dotata cu un comutator simplu cu 2 viteze pentru a controla fluxul de aer in vederea unei curatari puternice sau mai controlate. Acumulatorul 18V POWER FOR ALL si tehnologia Syneon de la Bosch furnizeaza o viteza impresionanta a fluxului de aer de 245 km/h pentru performante rapide si puternice. Multiplele accesorii sub forma de duza ofera o flexibilitate versatila pentru curatarea gradinii. Usor de asamblat si compacta pentru depozitare simpla, suflanta pentru frunze functioneaza timp de pana la 18 minute odata incarcata. Sistemul electronic Syneon incorporat de la Bosch protejeaza scula si bateria. Scula apartine sistemului 18V POWER FOR ALL. Un singur acumulator poate fi utilizat pentru toate sculele 18V POWER FOR ALL.

 

Curatare fara probleme datorita acumulatorului

 

Controlul vitezei pentru o curatare usoara si versatila
   
Protejeaza zonele decorative cu ajutorul setarii de viteza redusa
   
Sufla frunzele uscate de pe suprafetele dure
   
Usor si bine echilibrat pentru o utilizare confortabila
   
Doua duze pentru o utilizare confortabila si variata
   
Abordeaza cu usurinta sarcinile de curatare a gradinii
   

Forma compacta pentru o depozitare usoara

 

Functiile si avantajele UniversalLeafBlower 18V-130

 

Sisteme cu acumulator POWER FOR ALL Bosch

 

Indiferent daca este vorba despre gaurire, curatare sau gradinarit. Comutati rapid si usor intre diverse dispozitive cu acumulatorul POWER FOR ALL de 18 V de la Bosch. Pentru si mai multa flexibilitate acumulatorul se potriveste si la sculele altor membri ai aliantei pentru acumulatori POWER FOR ALL.

   

Controleaza si regleaza puterea cu usurinta

 

Datorita comenzii cu 2 trepte de viteza, puterea, zgomotul si timpul de functionare sunt reglate cu usurinta. De la o viteza de 185 km/h la o viteza impresionanta de 245 km/h, suflanta pentru frunze poate fi adaptata si in functie de tipul de reziduuri, distanta de curatare si conditiile de suprafata.

   

Curatarea rapida a spatiilor exterioare

 

Datorita ventilatorului radial incorporat, spatiile exterioare mici si medii sunt curatate intr-un timp foarte scurt. Ventilatorul genereaza o miscare rapida a aerului care alimenteaza fluxul de aer, pentru a asigura indepartarea rapida a frunzelor si a altor resturi din gradina.

   

Rasuceste si fa clic pentru o pornire rapida

 

Incepe rapid curatenia in gradina cu o simpla rasucire si un clic al accesoriilor duze. Duzele robuste si turnate se fixeaza cu usurinta in pozitie pentru o asamblare fara probleme.

   

Se adapteaza pentru aplicatii cu raza lunga sau scurta de actiune

 

Cele doua duze pot fi adaptate pentru a oferi o flexibilitate versatila in vederea curatarii gradinii.

   

Design compact

 

Usor si compact: cantareste doar 1,6 kg si are un maner confortabil si ergonomic.

   

Greutate redusa

 

Greutate redusa, design compact pentru manevrare si control usor.

 

Produse Complementare

 

1600A005B0

 

Acumulator PBA 18V 2.5Ah W-B

   

1600A00K1P

 

Set acumulator si incarcator 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

   

1600A011LD

 

Set acumulator si incarcator 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV) 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Suflanta
Tip motor Electric
Tip alimentare Acumulator
Functii Greutate redusa Putere reglabila Design compact
Continut pachet 1 x Suflanta
Culoare Verde

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 18 V
Viteza aer 185 km/h 245 km/h

DIMENSIUNI

Lungime 831 mm
Latime 219 mm
Inaltime 139 mm
Greutate 1.3 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.