Aspirator robot DEEBOT N8 PRO Ecovacs2600Pa, True Mapping 1.0, True Detect 3D, OZMO

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.423,10 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 1.429,05 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 52.38 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DEEBOT N8 PRO

Garantie: 24L

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator robot DEEBOT N8 PRO Ecovacs2600Pa, True Mapping 1.0, True Detect 3D, OZMO de la Ecovacs

Aspiratie puternica si indepartarea prafului chiar si de pe covoare


Datorita materialului inovator si designului canalului de aspiratie, sistemul revolutionar de mentinere a presiunii optimizeaza eficienta robotului si asigura o aspiratie ridicata, in timp ce DEEBOT N8 PRO ramane uimitor de silentios in timpul utilizarii.
A fost posibila cresterea aspiratiei pana la 2,600 Pa si a performantei de curatare cu 73%*.

Impreuna cu cea mai recenta perie agila si modul Max+ , chiar si praful inradacinat este slabit de pe covoare si indepartat. Acest lucru face din DEEBOT N8 PRO aspiratorul robot ideal pentru toti proprietarii de pisici si caini care doresc sa indeparteze parul de animale de pe diferite suprafete si podea.

Detectarea automata a covoarelor

DEEBOT N8 PRO se remarca prin reactiile sale inteligente la schimbarea tipurilor de podea, cum ar fi trecerea de la podea tare la covor.

DEEBOT N8 PRO detecteaza intuitiv covoarele si reactioneaza in consecinta la sarcina curenta de curatare prin cresterea aspiratiei sau evitand aceasta zona la stergere,oferind astfel cel mai bun proces de curatare pentru fiecare situatie.

Tehnologia de siguranta a scarilor

Fara teama de scari: DEEBOT N8 PRO este echipat cu senzori speciali pentru evitarea caderilor, revine la un teren sigur pentru a continua curatarea.

Tehnologia TrueMapping

In calitate de pionier tehnologic, ECOVACS a lansat tehnologia de cartografieresi navigatie bazata pe laser TrueMapping ca prima industrie in aria robotilor de uz casnic.
In cateva secunde, DEEBOT N8 PRO foloseste tehnologia pentru a crea o mapa a imprejurimilor si pentru a va deplasa in siguranta prin casa dvs. Acest concept de navigare de incredere permite curatarea eficienta si temeinica a podelelor dvs.

Compatibil cu statie de golire automata

DEEBOT N8 PRO poate fi echipat cu o statie de golire automata.

Sacul sau de praf de unica folosinta este realizat din material natural si ecologic, are o capacitate de 2.5l si un maner de hartie.
Sacul de praf este usor de montat si trebuie inlocuit doar la fiecare 30 zile.
Statia de golire automata poate fi achizitionata separat. Controlul usor de asigurat prin aplicatia ECOVACS HOME asigura, de asemenea, o experienta de curatare complet placuta.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.