Robot de aspirare Ecovacs Deebot T9, 50W, 3 programe, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.423,46 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 1.429,41 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 52.4 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DEEBOT T9

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de aspirare Ecovacs Deebot T9, 50W, 3 programe, Alb de la Ecovacs

Cel mai bun pur si simplu a devenit mai bun

Primul aspirator inteligent care evita obstacolele, aspiratoarele si spalarile, poate functiona si ca odorizant mobil. Solutii optime pentru curatare si protectie precisa. Curatare fara stres datorita tehnologiei avansate TrueDetect 3D si TrueMapping. Eficienta ridicata si curatare eficienta. Datorita curatarii OZMO ™ Pro 2.0 si unei aspiratii puternice de 3000 Pa, Deebot va va face casa mai curata ca niciodata.

Unknown Image

Tehnologii inteligente

TrueDetect 3D 2.0 - Echipat cu tehnologia imbunatatita de detectare 3D si evitare a obstacolelor, Deebot detecteaza obiectele cu o rezolutie foarte precisa pentru a evita obstacolele in mod strategic si pentru a nu se produce coliziuni, incurcaturi si interferente.

TrueMapping 2.0 - Deebot T9 se adapteaza la o varietate de medii complexe. Navigheaza lin in lumina sau intuneric complet pentru a curata bine casa in orice moment si fara intreruperi.

Unknown Image

Actualizare avansata a aplicatiei

Controlati si reglati curatarea de oriunde in aplicatia Ecovacs Home nou proiectata. Bucurati-va de o experienta mai inteligenta si mai personalizata cu o harta 3D care surprinde imaginea reala a casei dvs.

Unknown Image

Odorizant

Cu primul odorizant incorporat din industrie, Deebot T9 va poate infuza casa cu un parfum delicat si luxos, va puteti bucura de cea mai buna experienta acasa. Odorizantul este conceput pentru a distribui mirosul si pentru a elimina eficient mirosul de mucegai si mirosul animalelor. Design independent de capsula cu trei tipuri de parfum care dureaza 60 de zile.

Unknown Image

Ozmo 2.0 Pro 2.0

Deebot T9 matura, aspira si spala podeaua simultan pentru a indeparta eficient petele persistente datorita sistemului avansat Ozmo ™ Pro. Si este mai linistit ca niciodata.

Unknown Image

Putere de aspirare foarte mare

Deebot T9 mentine o putere de aspirare constanta pentru o curatare de durata si o aspirare eficienta pe podele dure si covoare.

Unknown Image

Tampa pentru mop

Designul tamponului de unica folosinta este convenabil - doar atasati-l, stergeti-l si aruncati-l imediat dupa utilizare.

Unknown Image

Compatibil cu statia de golire automata

Nu va faceti griji cu privire la curatarea cosului de gunoi o data la doua zile. Punga de praf al Deebot T9 se goleste intr-un sac de praf de unica folosinta sigilat care poate pastra pana la 30 de zile de contaminare fara scurgeri.

Unknown Image

Filtrare de inalta eficienta de pana la 99%

Filtrul cu 3 straturi poate filtra eficient 99% din praf si alergeni de pana la 2,5 µm.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 50 W
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.