Midea Aspirator fara sac MBC1860WB, 3 L, 600 W, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
252,91 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 258,86 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 9.49 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MBC1860WB

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator fara sac MBC1860WB, 3 L, 600 W, Gri de la Midea

Faceti curatarea mai usoara. Aspiratorul fara sac Midea C7 este extrem de usor si convenabil de utilizat - cu el puteti pastra cu usurinta orice coltisor ordonat. Aparatul are o putere de 600 W si este echipat cu un filtru HEPA, datorita caruia face fata perfect poluarii. Avantajul sau suplimentar este un rezervor mare de praf de 3 litri, care este extrem de usor si rapid de golit. Setul include, de asemenea, perii suplimentare care va vor permite sa curatati temeinic fiecare colt.

Confort de utilizare

Spune-i adio aspiratoarelor grele, greu de realizat. Midea C7 este surprinzator de usor, iar manerul sau practic il face usor de transportat. Datorita acestui lucru, il puteti transporta cu usurinta in camera selectata si il puteti depozita inapoi dupa curatare. Aveti si un cablu lung, de 5 metri, care va va oferi libertate de miscare. De remarcat este si sistemul automat de bobinare a cablului. Mai mult, rezervorul de praf al aparatului are o capacitate de pana la 3 litri, iar golirea lui nu va fi o problema pentru tine.

Se va ocupa de murdarie

Praf, firimituri, par si chiar par incurcat in covor - aspiratorul C7 poate face fata cu usurinta la majoritatea murdariei. Dispozitivul are o putere de aspirare de pana la 130 W si ii poti ajusta cu usurinta functionarea in functie de nevoile tale sau de gradul de murdarie de pe podea. De asemenea, produsul este echipat cu un filtru HEPA. Datorita acestui fapt, elimina eficient chiar si cele mai mici particule de praf!

Accesorii suplimentare incluse

Asigurati-va ca fiecare colt si colt este ordonat. Accesoriile incluse in set va vor ajuta in acest sens! Peria pentru crapaturi va va permite sa aspirati adanciturile din fotolii sau canapele, iar peria de tapiterie este perfecta pentru curatarea unei canapele, de exemplu. Pachetul include si o perie rotunda. Mai mult, datorita unui suport special, puteti atasa comod accesoriile la aspirator, usurand depozitarea acestora. Acum le ai mereu la indemana!

Chiar mai multe facilitati

In ciuda capacitatilor sale, aspiratorul functioneaza surprinzator de silentios. Nivelul sau de zgomot este de doar aproximativ 68 dB! Nu trebuie sa va faceti griji ca zgomotul enervant ii va deranja pe cei dragi sau va va speria animalul de companie. Mai mult, modelul C7 este echipat cu tub telescopic. Un avantaj suplimentar al dispozitivului este un furtun de 1,5 metri, datorita caruia poti ajunge cu usurinta chiar si in locurile greu accesibile.

Inclus

  • Aspirator
  • Perie pentru crapaturi
  • Perie rotunda
  • Perie pentru tapiterie
  • Suport perie
Producator Midea
Model C7
Culoare alb
Puterea motorului 600W
Puterea de aspirare 130 W
Nivelul volumului Aproximativ. 68 dB
Capacitatea recipientului de praf 3 L
Controlul puterii Mecanic
Lungimea cablului 5 m
Perie MB16
Sarpe 1,5 m
teava 90 cm
Filtru HEPA12
Balanta 5,7 kg
Dimensiuni 410 x 265 x 240 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.