Aspirator cu sac, Midea, 700 W, 3 L, Negru/ Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
438,76 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 444,71 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 16.3 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MBC2080BS

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator cu sac, Midea, 700 W, 3 L, Negru/ Albastru de la Midea

Aspirator cu sac Midea B8 MBC2080BS

Aspiratorul cu sac Midea B8 va va permite sa va mentineti casa ordonata rapid si convenabil. Se distinge printr-o putere de pana la 700 W si un nivel scazut de zgomot - doar aproximativ 59 dB. Dispozitivul foloseste si un filtru HEPA si permite rebobinarea automata a cablului. De asemenea, este foarte convenabil de utilizat. Setul include si 3 saci de praf textile cu o capacitate de 3 litri si mai multe perii inlocuibile.

 

Motor eficient - functionare silentioasa

Datorita motorului sau eficient, aspiratorul poate oferi o putere de aspirare de pana la 200 W. Datorita acestuia, te poti descurca cu praful, firimiturile, parul si blana cat ai clipi! De remarcat este si filtrul HEPA, care reduce riscul de contaminare secundara. In plus, dispozitivul functioneaza extrem de silentios - nivelul sau de zgomot este de doar aproximativ 59 dB. Uita de zgomotul enervant!

 

Perfect pentru diferite tipuri de podele

In curand, podelele din casa voastra vor fi stralucitor de curate. Aspiratorul B8 este echipat cu o perie special conceputa, perfecta pentru covoare. Cu ajutorul lui, vei indeparta rapid firimiturile, praful si chiar parul ascuns in fibrele lor! Setul include si o perie suplimentara pentru parchet. Panouri, covoare, gresie - Midea B8 va satisface asteptarile dumneavoastra in aproape orice situatie!

 

Chiar si mai multe perii in set

Setul include si alte cateva perii care va vor face mai usor sa curatati chiar si colturile greu accesibile. Peria pentru crapaturi va va permite sa aspirati adanciturile din fotolii si alte spatii inguste, iar peria rotunda va fi potrivita, de exemplu, pentru curatarea draperiilor sau a raftului. O perie pentru tapiterie va fi utila atunci cand curatati canapele sau canapele, iar o perie turbo mica va permite, printre altele, indepartarea rapida a parului.

 

Convenabil de utilizat

Aspiratorul B8 este extrem de usor de utilizat. Rotile durabile faciliteaza deplasarea, iar furtunul flexibil, cablul de 9 metri si conducta de 90 de centimetri ofera acces comod in locuri greu accesibile. Setul include si un mic suport cu care poti atasa accesoriile la teava aparatului – acum le ai mereu la indemana! Aspiratorul va va permite, de asemenea, sa reglati puterea de aspiratie la nevoile dvs.

 

Inclus

  • Aspirator
  • Perie pentru crapaturi
  • Perie rotunda
  • Perie pentru tapiterie
  • Suport pentru accesorii
  • Perie de parchet
  • Perie turbo mica
  • Sac de praf (3 l) x3
Producator Midea
Model B8
Culoare Albastru
Puterea motorului 700 W
Puterea de aspirare 200 W
Nivelul volumului 59 dB
Controlul puterii Mecanic
Lungimea cablului 9 m
Perie 4A MB23
Lungimea furtunului 1,8 m
Lungimea conductei 90 cm
Filtru HEPA13
Balanta 5,7 kg
Dimensiuni 460 x 310 x 255 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.