Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO,520W, tehnologie flex, indicator timp functionare, display control, accesorii animal care, statie de incarcare, recipient praf 0.9L, autonimie 1.2h, negru&maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO,520W, tehnologie flex, indicator timp functionare, display control, accesorii animal care, statie de incarcare, recipient praf 0.9L, autonimie 1.2h, negru&maro de la Rowenta

Cel mai puternic aspirator vertical de la Rowenta


Descoperă cel mai puternic aspirator vertical de la Rowenta: Rowenta X-Force Flex 15.60, ce oferă combinația dintre performanța înaltă și X-periența cea mai bună în materie de aspirare. Bucură-te de o performanță de aspirare de top datorită: motorului inovativ, cu noua tehnologie DigitalForce ce beneficiază de o putere de aspirare de până la 230 Air Watts și a bateriei puternice de 32,4 V ce garantează o autonomie de până la 1 oră și 20 minute atunci când folosești aspiratorul de mână în modul Eco. Bucură-te de o experiență de curățat perfectă datorită inovațiilor High Tech: stație de andocare, tubul flexibil Flex, Control Disply, iluminarea LED de la nivelul capului de aspirare și multe altele.

UȘOR DE ÎNTREȚINUT

Aspiratorul beneficiază de un recipient pentru colectarea prafului cu o capacitate de 0.9 l. Acesta este ușor detașabil și poate fi spălat cu ușurință fără a fi nevoie să desfaci tubul.

IDEAL PENTRU A ASPIRA MAȘINA

Cu ajutorul aspiratorului X-Force, poți aspira cu ușurință parul de animale de companie și praful din mașina ta datorită accesoriilor incluse în pachet.

ACCESORII FULL ANIMAL CARE

Pachetul include 8 accesorii ideale pentru proprietarii de animale de companie: perie Animal Turbo pentru aspirarea părului de animale, un accesoriu pentru zonele greu accesibile, o perie pentru canapele, perie mini flex, bază de încărcare, filtru de schimb, 2 perii Easy.

POSIBILITĂȚI NELIMITATE

Aspiratorul ideal pentru a aspira întreaga locuință cu ușurință, nu doar podelele, datorită accesoriilor variate și a funcțiilor avansate

PUTERNIC ȘI EFICIENT PE TOATE TIPURILE DE PODELE

Aspiratorul beneficiază de un motor Digital Force de 230 AW ce garantează eficiență sporită pentru toate tipurile de podele prin intermediul capului de aspirare ce poate aspira chiar și bucățile mari de cereale sau alune.

AUTONOMIE DE LUNGĂ DURATĂ

Aspiratorul beneficiază de o baterie detașabilă, de 32,4 V, ce garantează o putere de aspirare constantă timp de 1 oră și 20 minute, atunci când este folosit aspiratorul de mână în modul Eco. Perfectă pentru a aspira întreaga locuință fără a fi nevoie să o încarci. În cazul în care simți nevoia de mai multă putere, o baterie special concepută poate fi achiziționată separat pentru a mări autonomie până la 3 ore.

DIGITAL CONTROL DISPLAY

Acesta afișează informații în timp real despre autonomia rămasă, fie în minute sau în procentaj (%), astfel că nu vei rămâne niciodată fără baterie. Ajustează cele 5 trepte de putere în funcție de nevoile tale pentru a obține sesiuni de curățare eficiente în întreaga locuință.

ÎNTOTDEAUNA GATA DE UTILIZARE

Bază de încărcare independentă - nu este nevoie să găurești pereții. Aspiratorul este întotdeauna gata de utilziare și la îndemână împreună cu toate accesoriile sale. În plus, dacă ai nevoie de un tub mai lung, poți folosi brațul suportului pe post de extensie pentru a ajunge o zonele foarte înalte.

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 14.60 oferă performanțe înalte de aspirare și tehnologii inovative.
Motorul exclusiv DigitalForce oferă o putere maximă de aspirare de până la 230 AirWatts, făcându-l astfel cel mai puternic aspirator vertical de la Rowenta.

Aspiratorul beneficiează acum de o baterie detașabilă ce garantează o autonomie de până la 1 oră și 20 minute*.

Panoul de control Control Display este la dispoziția ta, precum și declanșatorul pentru Funcția Boost, acest panou îți va permite să monitorizezi în timp real autonomia și cele 5 moduri de putere ale aspiratorului.

Tubul flexibil Flex îți va oferi posibilitatea de a aspira cu până la de 4x mai mult** sub mobilier fără ca măcar să te apleci, iar capul de aspiorare inclus Aqua îți va permite să aspiri și să cureți în același timp, economisind astfel timp.

Caracteristici tehnice/Comparare

Categoria aspiratoarelor verticale fără fir Aspirator vertical multifuncțional
Tehnologie Tehnologie ciclonică
Motorizare Motor digital
Airwatts 230 AW
Putere 520 W
Tip baterie Litiu ion
Tensiune 32,4 V

Indicator pentru timpul de funcționare Control Display
Timp de reîncărcare 3 ore
Tip de reîncărcare Staţie de încărcare
Running time (using the handheld on powerful standard position) Până la 1 oră și 20 minute
Sistem de vizualizare: "Iluminare LED"
Flexibil
Perie pentru tapiţerie
Duză de spaţii înguste
Easy brush
Capacitatea recipientului pentru praf 0,9 L
Filtrare 99,9%
Charging Base
Nivel de zgomot 84 dB(A)
Weight without accessories 3.2 kg
Culoare Negru & maro

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.